Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός με αυτή την προφητεία: "Το 2020 θα δολοφονηθεί ο..."

Σοκ!

20 Μαΐου 2020 08:51
Πανικός με αυτή την προφητεία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα προφητεία από την τυφλή γερόντισσα για το 2020 έρχεται για να σοκάρει τον κόσμο! Τι είχε αναφέρει για απόπειρα δολοφονίας;

Η Baba Vanga είναι ίσως η πιο καλτ φιγούρα εκείνων που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγάζουν από το συρτάρι τις προφητείες της, γιατί η Βουλγάρα "Νοστράδαμος των Βαλκανίων" όπως την αποκαλούν είχε κάνει προβλέψεις μέχρι το 5079. Εκτός όμως, από τα λόγια της προφήτισσας των Βαλκανίων, διαβάστε εδώ την προφητεία του Νοστράδαμου για την Ελλάδα.

Για να δούμε όμως, τι κακό θα μας βρει το 2020, σύμφωνα με την Baba Vanga, η οποία σύμφωνα με τους πιστούς ακολούθους της είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου. Κατ΄αρχήν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και θα πεθάνει. Επίσης, θα γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν από την οποία δεν είναι βέβαιο ότι θα γλιτώσει.

Επίσης, η Baba Vanga προβλέπει επίθεση μουσουλμάνων στην Ευρώπη με χημικά όπλα (σ.σ. μια προφητεία που επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια και ευτυχώς δεν έχει επαληθευτεί).

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πούτιν, δεν είναι όμως το μόνο κακό που θα χτυπήσει την Ρωσία. Είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τη "Νοστράδαμο των Βαλκανίων" να πέσει ένας μεγάλος μετεωρίτης. Η Baba Vanga πέθανε στα 85 της το 1996. Ήταν τυφλή από τα 12 της χρόνια όταν έχασε την όρασή της κατά την διάρκεια μιας τρομακτικής καταιγίδας. Εκτός από τα πολλά που έχει προβλέψει η Vanga εμφανιζόταν σίγουρη, ότι το 5079 θα έρθει το τέλος του κόσμου.

"Τα Σκόπια θα διαλυθούν": Ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου

"Ο τσιγγάνος δεν γίνεται τσολιάς αν βάλει φουστανέλα". Συγκλονίζει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου που είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν. Τι είχε αναφέρει για τα Σκόπια;

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφέρθηκε στον Ερντογάν, λέγοντας πως θα τον σκοτώσουν (διαβάστε εδώ όσα είχε πει). Όμως, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για την διάλυση των Σκοπίων και τις άσχημες εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά.

Ο Αγιορείτης μοναχός είχε απαντήσει σε όσους με αγωνία τον ρωτούσαν για την προκλητική στάση των Σκοπίων και τη βούλησή τους να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας μας. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο Αγιορείτης μοναχός παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και με φαρσαλινούς χαλβάδες, που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων, και που φυσικό είναι κάποτε να καταρρεύσει.

Έλεγε μάλιστα περιπαικτικά στους ανήσυχους Έλληνες, που τον ρωτούσαν με περισσή αγωνία, και τα εξής εύθυμα σε ό,τι αφορά τα Σκόπια και τις ενδόμυχες επιδιώξεις τους: "Βρε παιδιά… Ο τσιγγάνος αν βάλει φουστανέλα γίνεται τσολιάς";

Μια φορά μάλιστα ο Άγιος Παΐσιος επικαλέστηκε και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό στο θέμα της Μακεδονίας. Ήταν όταν και πάλι ρωτήθηκε τι άραγε θα γίνει με την τύχη της ελληνικότατης αυτής περιοχής και τότε ο Γέροντας είπε τα εξής:

"Το είπε και ο Άγιος Κοσμάς. Φως φανάρι είναι! Αυτοί ούτε δύναμη έχουν ούτε δίκιο έχουν. Πολλά χωριά θα καταστραφούν, αλλά στις τρεις χώρες μια θα μείνει"!

Λυπάμαι τους καημένους τους Σκοπιανούς που οι "μεγάλοι τυχοδιώκτες" εδώ και δεκαετίες τους εμπαίζουν και τους χρησιμοποιούν για τις δικές τους επιδιώξεις, αλλά πιότερο λυπάμαι τους νεοραγιάδες συμπατριώτες μας που ζουν μέσα στην πλάνη μακριά από την Αλήθεια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share