Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνουν την θέση της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου!

Είναι η νέα τους μορφή!

7 Ιανουαρίου 2020 13:34
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνουν την θέση της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου!

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι η ανανεομένη μορφή του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο σχολιαστής που γεννήθηκε στο Essex πρόσθεσε ότι το ζευγάρι πρόκειται να γίνει μια «μεγάλη δύναμη» στη διπλωματία της εξουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πιστεύω ότι η θέση του Δούκα και της Δούκισσας του Καίμπριτζ θα συνεχίσει να εξελίσσεται, μοιάζουν περισσότερο με μια νέα εμφάνιση του Καρόλου και της Νταϊάνα στις εξαιρετικά επιτυχημένες πρώτες μέρες τους στην παγκόσμια σκηνή, καθιστώντας μια σημαντική δύναμη στη διπλωματία της δύναμης του Ηνωμένου Βασιλείου, ' είπε.

Ο κ. Τζόμπσον δήλωσε ότι αναμένει από τον πρίγκηπα Τσαρλς να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων επισκέψεων της βασίλισσας στο εξωτερικό και θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στιςς συναντήσεις αρχηγών της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας στη Ρουάντα.

«Θα ταξιδέψει πιθανώς και σε μια άλλη αφρικανική χώρα», πρόσθεσε.

Αυτή η επιθυμία να κάνει τη διαφορά είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πέρασε στους γιους τους Ουίλιαμ και Χάρι.

Στο BBC One show A Berry Royal Christmas, ο δούκας του Κέμπριτζ περιγράφει πως η μητέρα του τον πήρε σε ένα άστεγο καταφύγιο σαν παιδί, διδάσκοντάς τον ότι υπήρχε μια ζωή «πέρα από τα τείχη του παλατιού».
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι παθιασμένοι με την ψυχική υγεία, με τον πρίγκιπα να εκμεταλλεύεται πρόσφατα την αγάπη του για το ποδόσφαιρο για να αντιμετωπίσει το θέμα, καθυστερώντας την έναρξη του FA Cup, ώστε οι οπαδοί να μπορούν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, προς το τέλος του γάμου της με τον Κάρολο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκάλυψε τη μάχη της με τη βουλιμία και μίλησε για τους αγώνες ψυχικής υγείας της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το φάντασμά της στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ! Ανατριχιάζει η φωτογραφία!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται να είχε δώσει το παρόν στον γάμο της Κέτι Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εννούμε βέβαια ότι η οντότητα της ήταν εκεί, μιας και κάτι πολύ περίεργο καταγράφηκε από κάμερα!
Στο βίντεο μπορούμε να δούμε πίσω από το ζευγάρι την φιγούρα της Νταϊάνα, που μάλλον έχει στοιχειώσει το παλάτι και την βασιλική οικογένεια. Πολλοί λένε ότι είδαν και το πρόσωπό της, πίσω από τις κουρτίνες που κουνιόνταν.

Αν είναι προιόν photoshop ή κάτι αληθινό δεν το γνωρίζουμε, αλλά όπως και να έχει είναι κάτι ανατριχιαστικό. Και μόνο η ιδές ότι κάποιος είναι από πίσω σου και σε παρακολουθεί σοκάρει, πόσο μάλλον μιας τόσο εμβληματικής προσωπικότητας. Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το βίντεο με πολλούς να κατακρίνουν την αξιοπίστία του, και να υποστηρίζουν ότι είναι απλά μια κουρτίνα που την πήρε ο αέρας.

Πάντως αν όντως κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα, πράγμα όντως απίστευτο, φαίνεται σαν να τους κρίνει και ακόμα να ελέγχει τα πάντα. Εσείς τι πιστεύετε;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είναι ακόμα ζωντανή! Πώς τα παιδιά της το αποδεικνύουν;

Όταν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρρυ ήταν παιδιά, η μητέρα τους Πριγκίπισσα Νταϊάνα τους πήγε να δουν το έργο των φιλανθρωπικών οργανώσεων για αστέγους, για να σιγουρευτεί ότι κατάλαβαν τη ζωή και τις δυσκολίες για όσους τις βιώνουν πιο έντονα. Και ο δούκας του Cambridge κατέστησε σαφές ότι σκοπεύει να περάσει αυτή τη διδασκαλία στα δικά του παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης για μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του BBC με την Μέρι Μπέρι, ο Γουίλιαμ δήλωσε στον σεφ πως ήδη μιλάει με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ για τους άστεγους όταν βλέπουν τους ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο ενώ πηγαίνουν προς το σχολείο. "Στον δ΄ρομο για το σχολείο, να έχουμε κατά νου ότι είναι έξι και τέσσερις, όποτε βλέπουμε κάποιον που κοιμάται κάτω στους δρόμους, μιλάω για αυτό, και το επισημαίνω και εξηγώ γιατί και ενδιαφέρονται πολύ . Είναι σαν: '' Γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι; '' είπε ο Πρίγκιπας.

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος έγινε προστάτης του The Passage τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι θα "πηγαίνει" τα παιδιά του εκεί όταν είναι μεγαλύτερα. Υπενθυμίζοντας τις δικές του αναμνήσεις και τις επισκέψεις ως παιδί, είπε: «Ήταν ένα από τα πρώτα μέρη που ήρθα. Πρέπει να ήμουν μεταξύ οκτώ και δέκα, κάτι τέτοιο, και αυτό είχε βαθύ αντίκτυπο σε μένα ».

Ο πρίγκιπας συνέχισε: "Και η μητέρα μου ήξερε τι έκανε με αυτό. συνειδητοποίησε ότι είναι πολύ σημαντικό όταν μεγαλώνεις, ειδικά στη ζωή που μεγαλώσαμε, που συνειδητοποιείς ότι η ζωή υπάρχει και πέρα ​​από τα τείχη του παλατιού και ότι βλέπεις πραγματικούς ανθρώπους που αγωνίζονται με πραγματικά ζητήματα ».

Όταν ο Μπέρι αναφέρθηκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και στην συνάντησή της με κάποιον που πάσχει από AIDS, σπάζοντας το στίγμα γύρω από την ασθένεια, ο Γουίλιαμ απάντησε: «Ναι, της άρεσε να αμφισβητεί τους κοινωνικούς κανόνες για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και για τους μειονεκτούντες και ευάλωτους ανθρώπους»

Κάπως έτσι κρατάνε το πνέυμα της ζωντανό!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share