Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον τάφο της σήμερα!

Θα ανατριχιάσετε!

18 Δεκεμβρίου 2019 11:55
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον τάφο της σήμερα!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον τάφο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα σήμερα!

Ο θάνατος της ήταν κάτι που συγκλόνισε τον κόσμο όπως και η κηδεία της στο Αββαείο του Γουέστμινστερ! Ήταν ένα γεγονός που στιγμάτισε για πάντα το παλάτι, και από τότε έως και σήμερα τα σενάρια για το πως πέθανε είναι πολλά!

Ο τάφος της δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ένα πραγματικό… Ανάκτορο... κοιμητήριο!

Δείτε φωτογραφίες και θα πάθετε σοκ!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: "Θέλω να είμαι το ταμπόν σου..." - Η συνομιλία που σοκάρει!

Ποια η άρρωστη συνομιλία ανάμεσα στον Κάρολο και την Καμίλα που δικαιώνει την Νταϊάνα! Γιατί έρχεται τώρα στο "φως";

«Θα ήθελα να ζω μέσα στο παντελόνι σου», είχε πει ο Κάρολος στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σ’ εκείνη την περίφημη συνομιλία του 1989. «Τι θα γίνεις; Κυλότα;», είχε ρωτήσει εκείνη για να δεχτεί την θρυλικότερη απάντηση που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο (αιώνιος) διάδοχος του θρόνου: «Θα ήθελα να ήμουν το ταμπόν σου…»

Τα απομνημονεύματα του πρώην σωματοφύλακα της Νταϊάνα στο βιβλίο με τίτλο «Guarding Diana: Protecting The Princess Around The World», Κεν Γουάρφ, αναφέρουν ότι υπήρξε… βασιλική χαρά όταν έγινε γνωστή η περίφημη συνομιλία του Κάρολου με την Καμίλα, ενώ μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι ο Κάρολος έστησε τη δολοφονία της Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα αισθάνθηκε ενθουσιασμένη με τη δημόσια κατακραυγή προς τον πρίγκιπα Κάρολο κι αυτή η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Καρόλου και Καμίλας (που έγινε το 1989 και είδε το φως της δημοσιότητας το 1993) στάθηκε η αιτία για να κάνει η Νταϊάνα μια νέα αρχή στη ζωή της με τις ευλογίες του κόσμου. Η ίδια ωστόσο, δεν είχε παραλείψει να πει στο σωματοφύλακά της πόσο «άρρωστη» ήταν αυτή η συνομιλία.

Σημειωτέον, ότι η κουβέντα αυτή ήρθε στο φως περίπου ένα μήνα μετά τον επίσημο χωρισμό του Καρόλου και της Νταϊάνα και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που η τελευταία προσπαθούσε να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share