Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Οι τελευταίες φωτογραφίες 10 διάσημων προσώπων!

Θάνατοι που συγκλόνισαν!

9 Δεκεμβρίου 2019 08:01
Οι τελευταίες φωτογραφίες 10 διάσημων προσώπων!

Οι περισσότεροι θάνατοι από αυτούς που ακολουθούν συγκλόνισαν τον πλανήτη, είτε γιατί οι συγκεκριμένοι διάσημοι ήταν πολύ νέοι σε ηλικία είτε γιατί είχαν έναν τραγικό θάνατο που κανείς δεν περίμενε. Εκτός από τις τελευταίες φωτογραφίες όμως το Athensmagazine.gr παλαιότερα σας είχε γνωστοποιήσει και τους εθισμούς διαφόρων διάσημων πριν φύγουν από τη ζωή.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τις τελευταίες φωτογραφίες 10 διάσημων που η παρουσία τους όσο βρίσκονταν εν ζωή είχαν στιγματίσει το χώρο της μουσικής, του θεάματος αλλά και της επιστήμης.

Albert Einstein – 18 Απριλίου 1955

αινστάιν

Η ιδιοφυία που γνωστοποίησε στον κόσμο τη θεωρία της σχετικότητας πέθανε στον ύπνο του από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής στην ηλικία των 76 ετών. Η τελευταία φωτογραφία του αν και δεν βρίσκεται σε καλή ποιότητα, είναι ξεχωριστή. Σημειώνεται πως ο Einstein αν και ήξερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα επέκτεινε τη ζωή του.

Marilyn Monroe – 5 Αυγούστου 1962

μέριλιν

Όμορφη και ταλαντούχα, η πιο σέξι γυναίκα της Αμερικής, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην ηλικία των 36 ετών. Λίγο πριν από το θάνατό της, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με τον Buddy Greco (όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία) και το Φρανκ Σινάτρα.

Jimi Hendrix – 18 Σεπτεμβρίου 1970

χέντριξ

Κατάφερε να αλλάξει το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πέθανε στην ηλικία των 27 ετών. Λίγες μέρες πριν από το θάνατό του έμοιαζε κουρασμένος και άρρωστος, ενώ λάμβανε καθημερινά μια αυξημένη ποσότητα βαρβιτουρικών. Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα ενός φίλου στο Notting Hill, στο Λονδίνο. Η αυτοψία ανέφερε ότι και ο ίδιος είχε πάρει δεκαοκτώ φορές αυξημένη ποσότητα υπνωτικών χαπιών από όσα του είχαν συνταγογραφηθεί. Κάπως έτσι ο κορυφαίος μουσικός πνίγηκε στον ίδιο του τον εμετό και πέθανε από ασφυξία.

Elvis Presley – 16 Αυγούστου 1977

έλβις

Ο "Βασιλιάς του Rock and Roll" πέθανε στην ηλικία των 42 ετών στο σπίτι του στο Graceland, στο Μέμφις του Τενεσί. Στην τελευταία φωτογραφία του, μπορείτε να δείτε το βασιλιά να χαιρετά το κοινό του. Στο κορμί του βρέθηκαν δεκατέσσερα διαφορετικά είδη φαρμάκων, με δέκα από αυτά να είναι σε υπερβολικές δόσεις.

John Lennon – 8 Δεκεμβρίου 1980

λένον

Ο θάνατος του μέλους των Beatles, συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής. Ο κορυφαίος John Lennon πυροβολήθηκε από τον Mark David Chapman, στη Νέα Υόρκη. Αυτό που έκανε η δολοφονία ακόμη πιο περίεργο ήταν ότι ο Λένον είχε υπογράψει ένα αυτόγραφο για Chapman αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του!

Bob Marley – 11 Μαΐου 1981

μάρλει

Ο θρύλος της reggae μουσικής σκηνής πληγώθηκε από την επάρατη νόσο. Τον Ιούλιο του 1977 διαγνώστηκε πως είχε κακόηθες μελάνωμα κάτω από το νύχι του δάχτυλου του ποδιού του. Ωστόσο, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων αρνήθηκε να ακρωτηριάσουν το μέλος του. Δυστυχώς, ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα του και πέθανε στο Μαϊάμι.

Freddie Mercury – 24 Νοεμβρίου 1991

μέρκιουρι

Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος, Queen, πέθανε από βρογχοπνευμονία στο σπίτι του Kensington, 24 ώρες από τη στιγμή που επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν φορέα του AIDS.

Michael Jackson – 25 Ιουνίου 2009

τζάκσον

Αφήνοντας πίσω του μια τεράστια μουσική κληρονομιά, ο βασιλιάς της ποπ πέθανε αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτηματικά. Η παραπάνω φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο πρόβας.

Amy Winehouse – 23 Ιουλίου 2011

γουάινχαουζ

Σε ηλικία 27 ετών έφυγε από τη ζωή από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Amy Winehouse μάχοταν με τη βουλιμία και τη χρήση ναρκωτικών, ενώ είχε αρνηθεί ψυχιατρική βοήθεια φοβούμενη ότι θα καταπνίξει τη δημιουργικότητά της, επηρεάζοντας την καριέρα της. Στη φωτογραφία την βλέπετε, μια εβδομάδα πριν το θάνατο της, να κάνει βόλτα γύρω από το Λονδίνο με ένα φίλο.

Steve Jobs – 5 Οκτωβρίου 2011

τζομπς

Ο θάνατός του συγκλόνισε τόσο τον κόσμο της τεχνολογίας όσο και το ευρύ κοινό που λάτρεψε την Apple και τις εφευρέσεις iPad, iPod, iPhone, iMac, και άλλων τόσων. Η τελευταία φωτογραφία του αποδεικνύει ξεκάθρα πως ο καρκίνος είχε επιδεινώσει την υγεία του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share