Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 διάσημοι σταρ με εθισμούς που τους κόστισαν τη ζωή! Ηρωίνες και μορφίνες τους έστειλαν στον θάνατο!

17 Μαρτίου 2018 18:36
10 διάσημοι σταρ με εθισμούς που τους κόστισαν τη ζωή! Ηρωίνες και μορφίνες τους έστειλαν στον θάνατο!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι star του Χόλιγουντ που παρασύρθηκαν από τις μεγάλες αδυναμίες τους στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, έχασαν τον έλεγχο αλλά τελικά και τη ζωή τους από τον εθισμό τους σε αυτά.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο χαμός του George Michael, ο οποίος πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων από ανακοπή, ενώ ήταν γνωστός ο εθισμός του στα ναρκωτικά τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο καιρικό φαινόμενο "χτυπάει" την χώρα! Λασποβροχή, άνεμοι 9 μποφόρ, ζέστη και υγρασία!

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει την είδηση του θανάτου της Whitney Houston. Η τραγουδίστρια βρέθηκε πνιγμένη στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 στη μπανιέρα, της μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ η τοξικολογική εξέταση έδειξε κοκαϊνη στο αίμα της. Δυστυχώς, την ίδια τύχη είχε λίγο αργότερα και η κόρη της.



Cory Monteith

Σύμφωνα με την αστυνομία η αιτία θανάτου του 31χρονου πρωταγωνιστή του Glee ήταν η υπερβολική δόση ηρωίνης σε συνδυασμό με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.


Heath Ledger

Σε ηλικία 28 ετών ο Ledger, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Manhattan μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων φαρμάκων και ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, υπνωτικών, αντι-αγχωτικών και αντι-ισταμινικών χαπιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός βρέθηκε ο Δημήτρης Κρυστάλλης!



Philip Seymour Hoffman

Ανάμεσα σε 65 σακούλες με ηρωίνη και χρησιμοποιημένες σύριγγες, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός.



Amy Winehouse

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο στην ηλικία των 27 ετών από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Ήταν όμως γνωστό ότι η τραγουδίστρια ήταν εθισμένη και στα ναρκωτικά και μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης.



Bobbi Kristina Brown

Στο θάνατό της, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της αυτοψίας, έπαιξαν ρόλο το αλκοόλ και η μαριχουάνα μαζί με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται

Whitney Houston

Η τραγουδίστρια βρέθηκε πνιγμένη στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 στη μπανιέρα, της μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ η τοξικολογική εξέταση έδειξε κοκαϊνη στο αίμα της.


John Belushi

Στις 5 Μαρτίου 1982, ο σπουδαίος κωμικός John Belushi, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 33 ετών στο διαμέρισμά του στο Bungalow 3 του Chateau Marmont στη Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Αιτία θανάτου ήταν μια ένεση μείγματος κοκαΐνης με ηρωίνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: Ποιοι θα πάρετε από 600 ευρώ περίπου στις 29 Μαρτίου;



Jim Morrison

O frontman των θρυλικών Doors είχε μετακομίσει στο Παρίσι όταν το 1971 βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του από καρδιακή προσβολή που είχε προκαλέσει η υπερβολική δόση ηρωίνης.



George Michael

Πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων από ανακοπή, ενώ ήταν γνωστός ο εθισμός του στα ναρκωτικά τα τελευταία χρόνια.

Michael Jackson
Ήταν γνωστός ο εθισμός του στα φάρμακα και κυρίως στα ισχυρά παυσίπονα. Ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε αφού πήρε ισχυρή δόση μορφίνης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share