Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Παπαδάκης: Ο θάνατος που του χτύπησε την πόρτα!

Σοκ!

24 Νοεμβρίου 2019 15:02
Γιώργος Παπαδάκης: Ο θάνατος που του χτύπησε την πόρτα!

Ο θάνατος που χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Παπαδάκη!

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του ήταν όταν είπε το δικό του αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που έφυγε από την ζωή ξαφνικά μια μέρα μετά την βάφτιση του παιδιού του!

«Μόλις 43 ετών παλικάρι, καλός συνάδελφος ... την μία μέρα βάφτιζε το δωδεκάμηνο παιδί του και την επόμενη μέρα το πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, πέθανε στον ύπνο του», ο οποίος έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη.

"Εγώ σας βίασα; Είμαι...": Εφιαλτικές στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Γνωρίζετε για τις "εφιαλτικές" στιγμές του Γιώργου Παπαδάκη; "Εγώ σας βίασα; Είμαι..."

Ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν μερικά χρόνια έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Με την ευκαιρία διαβάστε: Όρμησε ο Γιώργος Παπαδάκης! Τους πήρε όλους και τους σήκωσε

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" είχε βρεθεί στην εκπομπή "Πρωινό σουκου" που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου. Εκεί μίλησε για μια θαυμάστρια.

Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος;

«Την έλεγαν Γιούλη. Το τι είχα τραβήξει, δεν περιγράφεται. Ερχόταν κάθε μέρα στο στούντιο και περίμενε να τελειώσουμε την εκπομπή για να φύγουμε μαζί. Και της έλεγα: «Πώς θα φύγουμε μαζί, αφού είμαι παντρεμένος, αφού έχω παιδί».

Στο τέλος με απείλησε ότι θα αποκαλύψει τον βιασμό της. Λέω: «εγώ σας βίασα;» και μου λέει: «βεβαίως εσείς με βιάσατε και έχω και αποδείξεις». Μου έστελνε επιστολές, λουλούδια, δώρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή σιγά, σιγά εξαφανίστηκε».

"Παραιτήθηκα γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης με...": Σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έχουν συμβεί με τον αγαπημένο παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη! Έσπασε την σιωπή της και έκανε αποκαλύψεις βόμβα! Γιατί παραιτήθηκε από την εκπομπή του;

Μίλησε σε συναδέλφους της ακόμη και από ανταγωνιστικά κανάλια που προσπάθησαν όχι μόνο να μάθουν τι έχει συμβεί από περιέργεια αλλά κι από συμπαράσταση. Γιώργος Παπαδάκης: Η γυναίκα που έχει γίνει ο... εφιάλτης του! Και δεν είναι η Μπάγια

Η δημοσιογράφος μίλησε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος ανθρώπους που εμπιστεύεται και αγαπάει!

Γιώργος Παπαδάκης Μπάγια Αντωνοπούλου

Γιατί πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο και πριν ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ μας μία μεγάλη αλήθεια. Η νεαρή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα εξαιρετικό παιδί με μόρφωση με επίπεδο και από καλή οικογένεια.

Είναι ένα παιδί με καλή πάστα ανθρώπου με ήθος και επαγγελματική επάρκεια που σπανία συναντάμε σε παιδιά τέτοιας ηλικίας. Πώς λοιπόν φτάσαμε στο σημείο η Μπάγια Αντωνοπούλου να είναι εκτός της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share