Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτρεχε για να ξεφύγει η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Φωτογραφία ντοκουμέντο για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Τη βλέπουμε για πρώτη φορά!

18 Νοεμβρίου 2019 10:16
Έτρεχε για να ξεφύγει η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Φωτογραφία ντοκουμέντο για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Για πρώτη φορά είδαμε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπου φαίνεται να τρέχει για να... ξεφύγει.

Η πριγκίπισσα του λαού πέρα από το ήθος και την καλοσύνη της, διατηρούσε και χαμηλό προφίλ προς τα έξω, θέλοντας να αποφεύγει τις αφορμές και τα φώτα της δημοσιότητας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιάζουν οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της!

Εδώ στο Athensmagazine.gr, βρήκαμε έναν λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες της, και σας παρουσιάζουμε μια αδημοσίευτη εικόνα της πριγκίπισσας, όπου, όπως θα δείτε, τρέχει για να "γλιτώσει" τους φωτογράφους.

Η ανιψιά της Νταϊάνα είναι ίδια η πριγκίπισσα Σαρλότ!

Η ομοιότητα της Λέιντι Κίτι Σπένσερ με τη θεία της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, είναι γεγονός. Η κόρη του μικρού αδερφού της Νταϊάνα, Τσάρλς Σπένσερ και του μοντέλου Βικτόρια Λοκγούντ, ήταν επτά χρονών όταν η θεία της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997!

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 22 χρόνια μετά ζει ανάμεσά μας!

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία, Πολιτική και Λογοτεχνία, πριν φύγει για την Φλωρεντία όπου συνέχισε τις σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης και αργότερα επέστρεψε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό στη διαχείριση επιχειρήσεων. ακαόμα έχει περπατήσει στην πασαρέλα διάσημων οίκων μόδας όπως του Dolce & Gabbana, χτίζοντας την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Η πρώτη φορά που την απαθανάτισε κοντά στη βασιλική οικογένεια ήταν το 2007 στο μνημόσυνο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ η Λέιντι Κίτι Σπένσερ απασχόλησε και στο γάμο του ξαδέρφου της, πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από το 1992, όπου βρίσκεται επάνω σε ένα πόνι και φορά ρούχα και εξοπλισμό ιππασίας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι είναι φτυστή η πριγκίπισσα Σαρλότ, το δεύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του Δούκα του Κέιμπριτζ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η φωτογραφία έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για την ίδια την ανιψιά της Νταϊάνα ή για τη μικρή Σαρλότ.

Δείτε την ομοιότητα με την μικρή Σαρλότ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share