Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Νίκος Σεργιανόπουλος: Δείτε πώς είναι ο τάφος του σήμερα! Θα μείνετε άναυδοι!

Ανατριχιαστικό!

22 Οκτωβρίου 2019 16:57
Νίκος Σεργιανόπουλος: Δείτε πώς είναι ο τάφος του σήμερα! Θα μείνετε άναυδοι!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου! Θα μείνετε άναυδοι με τις αφιερώσεις!

11 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη σοκαριστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμά του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μυστική ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπει τα πάντα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Για τον θάνατο του ευθύνεται ο...

Κανένας, όμως, και περισσότερο αυτοί που τον αγάπησαν περισσότερο από κάθε τι, δεν τον ξεχνούν.

Στο κοιμητήριο στη Δράμα, ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του, οι αφιερώσεις από ανθρώπους που τον θαύμαζαν και τον αγάπησαν δεν έχουν τελειωμό. Μία όμως από αυτές είναι πραγματικά συγκλονιστική και πολύ συγκινητική.

Δείτε πως είναι ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου σήμερα!

Δείτε πως είναι ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου σήμερα!

Σοκ: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό πριν... δολοφονηθεί!

Είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό πριν... δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος; Τι αναφέρθηκε στο δικαστήριο;

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτοί ήταν οι εραστές του Σεργιανόπουλου! Μάθετε για πρώτη φορά!

Ο μάρτυρας κατέθεσε οτι για την δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής. Συνέδεσε μάλιστα την πληροφορία αυτή με την σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή «Άραβα» που σοκάρε με την κατάθεση του για σεξ και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιούργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Στη δίκη Σεργιανόπουλου κατέθεσαν επίσης μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίνονται και αφερέγγυοι, οτι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα «δεδομένα» είναι η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

undefined

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο διακρίνεται ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα κληθεί επίσης να καταθέσει ως μάρτυρας ο καθηγητής Ψυχιατρικής Αλεβιζόπουλος, για να μιλήσει για τις παρενέργειες που προκαλεί συγκεκριμένο φάρμακο, ίχνη του οποίου βρέθηκαν στα ούρα του ηθοποιού. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, το φάρμακο προκαλεί επιθετική συμπεριφορά και λαμβάνεται από ανθρώπους που πάσχουν από σχιζοφρένεια ή ψυχική διαταραχή.

Η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένεται με ιδιαίτερo ενδιαφέρον. Διαβάστε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του Αιγύπτιου για σεξ και ναρκωτικά, ενός gay φίλου του ηθοποιού και δείτε φωτογραφία από το βίντεο του Σεργιανόπουλου με τον δολοφόνο του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share