Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό ήταν το ερωτικό βοήθημα που την έφερνε σε οργασμό!

Γιατί το έπαιρνε πάντα μαζί της;

16 Οκτωβρίου 2019 15:33
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό ήταν το ερωτικό βοήθημα που την έφερνε σε οργασμό!

Το ξέρατε; Κι όμως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ένα ερωτικό βοήθημα! Γιατί το έπαιρνε πάντα μαζί της;

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Ο Ken Wharfe, αστυνομικός της Σκότλαντ Γιαρντ και προσωπικός σωματοφύλακας της Νταϊάνας επί έξι χρόνια, κάνει αποκαλύψεις στον βρετανικό Τύπο για την ερωτική ζωή της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας, για τους δύο γιους της και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο 68χρονος σωματοφύλακας δεν διστάζει να προχωρήσει σε «πολύ προσωπικές λεπτομέρειες» για την ερωτική ζωή της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε αγαπημένο sex toy έναν δονητή, που αγόρασε μια ξέφρενη βραδιά του 1992 στο Παρίσι. "Ο Κάρολος στο σ@ξ ήταν..."Η απίστευτη εξομολόγηση της Νταϊάνα λίγο πριν σκοτωθεί!

Από την ημέρα που απέκτησε τον δονητή η πριγκίπισσα, όχι μόνο του έδωσε όνομα και τον αποκαλούσε «Le Gadget», αλλά δεν τον αποχωριζόταν ποτέ, ακόμα και στα επίσημα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Έτσι, ο Wharfe, αποκαλύπτει ότι όταν η Νταϊάνα σε ταξίδι της στο Νεπάλ ανακάλυψε ότι ο δονητής είχε ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον, ζήτησε να της σταλεί με διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ.

Όταν ο δονητής κατέφθασε ένας υπάλληλος τον παρέδωσε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά της χώρας κατά την διάρκεια δεξίωσης Τύπου. "Άρρωστη" συνομιλία δικαιώνει την Νταϊάνα: «Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…»

Το «παράξενο» πακέτο παραδόθηκε τελικά σε ιπποκόμο της πριγκίπισσας, τον λοχαγό Ed Musto, ο οποίος έκανε το λάθος να το ανοίξει μπροστά σε όλους.

Ξαφνικά στην αίθουσα επικράτησε σιωπή, αναφέρει ο Wharfe, αλλά η πριγκίπισσα χαμογελαστή δήλωσε: «Αυτό πρέπει να είναι για μένα». Ο Musto έβαλε διακριτικά τον δονητή στην τσέπη του και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν έκαναν κανένα σχόλιο, όμως έριχναν ο ένας στον άλλον κλεφτές ματιές, αποκαλύπτει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο! ''Δεν θέλω αυτή τη ζωή, δεν είμαι ευτυχισμένη στον γάμο μου!''

'Ενα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες πολλών χρόνων και η ζωή της έχει υπάρξει θέμα σχολιασμού από πολλούς!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλά για τη ζωή που ζούσε και ποια θα ήταν η ζωή που θα ήθελε στην πραγματικότητα να ζει.

Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν νιώθει πριγκίπισσα και πως βλέπει το μέλλον της εκείνη απαντά χαρακτηριστικά: ''Δεν ήθελα ποτέ να γίνω βασίλισσα, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είμαι η πριγκίπισσα της ειρήνης, να είμαι στις καρδιές των ανθρώπων!''

Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Πριγκίπισσας, έγιναν την περίοδο μεταξύ 1992-1993.
Στη διάρκεια αυτών η Νταϊάνα ακούγεται να μιλά για όλους και για όλα και μάλιστα, όπως λένε οι παραγωγοί, με μεγάλη δόση ειλικρίνειας και χωρίς φόβο.

Η πριγκίπισσα εξομολογείται πόσο δυστυχισμένη ήταν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί στη σχέση του με την τότε ερωμένη του και νυν σύζυγο του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Μιλάει ακόμα και για το σωματοφύλακά της.

Όπως ήταν φυσικό, οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που μαγνητοφωνήθηκαν από τον καθηγητή ορθοφωνίας της πριγκίπισσας Πίτερ Σέτελεν στο Παλάτι Κέσινγκτον, θα προκαλούσαν «σεισμό» στη βασιλική οικογένεια. Το BBC δεν πρόβαλε ποτέ το αφιέρωμα με τη δικαιολογία ότι «δεν ταίριαζε ακριβώς στην ιστορία της ζωής της Νταϊάνα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share