Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξανθιά με καμπύλες: Το κορίτσι των Mazoo & The Zoo θυμίζει σήμερα Ελεονώρα Μελέτη! [Photos]

Γυναικάρα!

11 Οκτωβρίου 2019 17:04
Ξανθιά με καμπύλες: Το κορίτσι των Mazoo & The Zoo θυμίζει σήμερα Ελεονώρα Μελέτη! [Photos]

Είναι, με διαφορά, το πιο αγαπημένο και γνωστό ελληνικό συγκρότημα που ασχολείται με το παιδικό τραγούδι. Πριν από μια δεκαετία, μέσω της συχνότητας του Alter, έκαναν θραύση, με αποτέλεσμα να τους «ερωτευτούν» τόσο τα μικρά, όσο και τα μεγάλα… παιδιά! Δες πώς είναι σήμερα η ξανθιά γλυκιά κοπέλα του συγκροτήματος!

Δείτε επίσης: Η "Κανέλα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει κόρη και είναι κουκλάρα! Μοιάζουνε;

Ο λόγος, φυσικά, για τους Mazoo and the Zoo, οι οποίοι με τα τραγουδάκια τους και τις χορευτικές τους φιγούρες μας γνώριζαν τα ζώα και μας έφτιαχναν τη διάθεση.

Αυτή που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αλλαγή σήμερα- κι αυτή που απασχολεί περισσότερο το ανδρικό κοινό…- είναι η μικρούλα (τότε) Τερέζα Σάσσου.

Το ξανθό κοριτσάκι με τις μπούκλες έχει γίνει μια σούπερ σέξι γυναίκα που θυμίζει βελτιωμένη εκδοχή της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε την εντυπωσιακή «μεταμόρφωσή» της στις παρακάτω φωτογραφίες και θα συμφωνήσετε μαζί μας…

Θυμάστε τη Φραντζέσκα Μελά του Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα στα 40 της! (photos)

Θυμάστε τη Φραντζέσκα Μελά του Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα στα 40 της! Ο Γιώργος Λιάτης από το σίριαλ η «Πολυκατοικία» έχασε 50 κιλά! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά το ριάλιτι, η ξανθιά καλλονή παραμένει εντυπωσιακή.

Τη γνωρίσαμε στο Big Brother 2, όταν και αναστάτωσε το ριάλιτι με την παρουσία της. Πλέον, είναι μια τρισευτυχισμένη… γιαγιά, καθώς η κόρη της, Ντανιέλα Αρτεμίου, έγινε μητέρα στα 19 της χρόνια. Η οικογένεια της Φραντζέσκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φραντζέσκας Μελά με την κόρη της:

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50" !

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50"; Δυσκολευόμαστε να τον αναγνωρίσουμε!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Θάνο Τοκάκη,ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν θυμίζει σε πολλά την εικόνα του παρελθόντος, όμως παραμένει εξίσου γοητευτικός. Θυμάστε την όμορφη Ναταλία από το «Πιο γλυκό μου ψέμα»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Δείτε τον πώς είναι σήμερα:

Θυμάστε την "κοντή" από το "Παρά πέντε"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την "κοντή" του "Παρά 5"; Πλέον είναι σαν πορσελάνινη κούκλα... Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ποιος το περίμενε ότι η «κοντή» του «Παρά 5» θα είχε κορμάρα; Κι όμως, σε μια διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η Κατερίνα Θεοχάρη αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας στον Γιώργο Κακογιάννη για το πραγματικό παρατσούκλι που της έδωσε η τηλεοπτική της πεθερά Έφη Παπαθεοδώρου, για την απώλεια που την πλήγωσε αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή...

Το πρόγραμμά της γεμάτο, αφού αυτήν την περίοδο...Διαβάστε για τη ζωή της αλλά δείτε και πώς είναι σήμερα η "κοντή" στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share