Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε μέσα στο φέρετρο!

Ανατριχιαστικό!

11 Σεπτεμβρίου 2019 13:34
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε μέσα στο φέρετρο!

Ξέρετε ποια ήταν τα αντικείμενα που κρατούσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα στο φέρετρο;

Σύμφωνα με την Μίρορ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατός της ο βοηθός της Paul Burrell κλήθηκε να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της «θλιμμένης πριγκίπισσας», και βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της αλλά και λίγες ώρες μετά. Αν και έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον απροσδόκητο θάνατό της, του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ αλλά και του οδηγού, (μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της), τα μυστικά και οι αποκαλύψεις δεν φαίνεται να σταματούν. Ανατριχίλα με τη νεκρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δεν πέθανε από τα τραύματα του τροχαίου αλλά...

Σοκ: Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας! (photo-video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σοκ: Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας! (photo-video)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο χωρισμός της με τον εκατομμυριούχο εραστή της, Όλιβερ Όαρ την απογοήτευσε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να τον εκδικηθεί κάνοντάς του «καψώνια» μέσω... τηλεφώνου.

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 21 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες από... τρυφερές στιγμές!

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ' έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο. Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον...

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε "πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε". Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share