Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα μυστήριο: Με αυτήν ετοίμαζεσαι να... χωρίσει τον Κάρολο η Νταϊάνα!

Ήθελαν να ξεφύγουν από τη βασιλική ζωή

3 Σεπτεμβρίου 2019 14:28
Γυναίκα μυστήριο: Με αυτήν ετοίμαζεσαι να... χωρίσει τον Κάρολο η Νταϊάνα!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον είχαν παντρευτεί δύο αδελφούς, τον πρίγκιπα Κάρολο η πρώτη και τον πρίγκιπα Ανδρέα η δεύτερη.

Η Σάρα Φέργκιουσον ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που κατανόησαν πραγματικά την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι «συννυφάδες» όταν παντρεύτηκαν τους πρίγκιπες τους έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες τους ζωές όταν ήταν ακόμα πολύ νέες.

Αλλά μετά από χρόνια γάμου οι γυναίκες είχαν ένα κάτι κοινό - και οι δυο ήταν δυσαρεστημένες.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Η Νταϊάνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο! Αποκαλύψεις φωτιά!

Ήταν τόσο δυσαρεστημένες, που σύμφωνα με πληροφορίες έφτιαξαν ένα σχέδιο να αφήσουν τους συζύγους τους και να ξεφύγουν από τη βασιλική ζωή μαζί.

Σύμφωνα με τον Richard Kay της Daily Mail, η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να εγκαταλείψει τον Κάρολο για το παντρεμένο μπαμπά τριών παιδιών, τον Oliver Hoare, με τον οποίο είχε παράνομο δεσμό.

Οι δύο γυναίκες κατέληξαν σε ένα σχέδιο για να αφήσουν τα πάντα πίσω κάνοντας «άλμα στην ελευθερία».

Είχαν ακόμη μια λέξη κώδικα για το σχέδιό τους - Tregunter Road, η οποία ήταν η διεύθυνση του Hoare, του πρώην εραστή της Νταϊάνα.

Θάνατος σοκ για τον γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Θάνατος σοκ ήταν για τον Πρίγκιπα Χάρι, η αυτοκτονία ενός 37χρονου που τον προπόνησε για παλιότερο ταξίδι του στον αφιλόξενο Βόρειο Πόλο.

Ο 37χρονος Τζουλς Ρόμπερτς φαίνεται πως αυτοκτόνησε στις 5 Αυγούστου, ωστόσο είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο που η είδηση του θανάτου του βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία. Πηγές από το παλάτι που επικαλούνται η DailyMail και η The Sun, αναφέρουν πως ο Δούκας του Σάσεξ είναι «αναστατωμένος» με τον θάνατο ενός φίλου που ήρθε «σαν πραγματικό σοκ».

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έστειλε συλλυπητήριο σημείωμα στην οικογένεια του θανόντα, ωστόσο λέγεται πως ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε και ο ίδιος προσωπικά λουλούδια στην γυναίκα του Ρόμπερτς, Φραντσέσκα και την δύο ετών κόρη τους. Η είδηση έρχεται να κοπάσει τον σάλο που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα, αναφορικά με το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν με ιδιωτικό τζετ στην Κυανή Ακτή.

Η ανάρτηση για την είδηση του θανάτου στο Facebook

Η γνωριμία του πρίγκιπα Χάρι με τον Ρόμπερτς
Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πάρει μέρος σε πεζοπορία στον Βόρειο Πόλο μαζί με την οργάνωση «Walking With The Wounded» που στηρίζει βετεράνους του πολέμου που υποφέρουν από ακρωτηριασμό, τον Δεκέμβριο του 2013. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν, ήταν ο άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή του, που τον είχε εκπαιδεύσει και τον είχε προετοιμάσει προκειμένου να αντέξει σε μια απαιτητική δοκιμασία.

Τρεις ομάδες, μία από την Βρετανία – της οποία ηγούντο ο πρίγκιπας Χάρι – μία από τις ΗΠΑ και άλλη μία από την βρετανική κοινοπολιτεία, θα διέσχιζαν μια απόσταση 208 μιλίων (ήτοι 334 χιλιόμετρα) μέσα στο χιόνι και σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν κάποιες φορές και τους -50 βαθμούς.


Ο ιδρυτής του φορέα που είχε διοργανώσει εκείνη τη δράση, Εντ Πάρκερ, μιλώντας στη Mirror είπε: «Ξέρω πως θαύμαζε την αφοσίωση του Χάρι τόσο στην ψυχική υγεία, όσο και στην κοινότητα των βετεράνων. Υπήρξε σεβασμός και από τις δύο πλευρές». Ο Ρόμπερτς ήταν διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα το Λονδίνο, Sharegift και έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τη βασιλική οικογένεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share