Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο!

Διέρρευσε η απαγορευμένη φωτογραφία!

20 Αυγούστου 2019 13:11
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο!

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο, όπως φαίνεται στην απαγορευμένη εικόνα που μόλις διέρρευσε! Αντέχετε να τη δείτε;

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι που δυστυχώς είχε κακό τέλος. Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σαπουνόπερα ή ένα κακό ριάλιτι σόου, αφού είχε από όλα: αγάπη, μίσος, έρωτες, πλούτη, πάθη, συνωμοσίες, χωρισμό, απιστία. Τι συνέβη μετά το τροχαίο; Αποκαλύψεις σοκ!

Ήταν η πριγκίπισσα της διπλανής πόρτας, φανερά διαφορετική από τα περισσότερα μέλη που κατάγονται από αριστοκρατικές οικογένειες. Φιλεύσπλαχνη, ανθρώπινη, ευγενική, γλυκιά και ευαίσθητη, μία γυναίκα που σκεφτόταν το καλό του λαού της.

Λαϊκή και προσιτή δεν δίσταζε να λέει ότι είναι διαφορετική και ότι ίσως η θέση της να μην ήταν στο παλάτι. Τελικά μετά από μία συνταρακτική ζωή και έναν θυελλώδη έρωτα ο θάνατος της παραμένει για πολλούς μυστήριο, αφού μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Δείτε τη φωτογραφία από το νεκρό σώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα:

Πριγκίπισσα Νταιάνα: Η κατάρα και το άδοξο τέλος των εραστών της!

Η πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι γνωστή, όμως κάτι που δεν είχε βγει ποτέ στο φως είναι η ''κατάρα που την κυνηγούσε καθώς το τέλος όλων των εραστών της ήταν πάντα άδοξο...

Είκοσι δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Βιογραφίες της επανακυκλοφορούν, τα παιδιά της δίνουν συνεντεύξεις όπου μιλούν με συγκινητικά λόγια για εκείνη, τα δημοσιεύματα δεν σταματούν ποτέ.

Τώρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους συντρόφους της. Η «πριγκίπισσα του λαού» δεν ήταν το μόνο κοινό στοιχείο τους. Όπως αποδεικνύεται, όλοι τους περιβάλλονταν από ατυχίες, σκάνδαλα, χρεοκοπίες, κάποιοι δε έφυγαν από τη ζωή, με τον αστικό μύθο να μιλάει για την κατάρα της Νταϊάνα, που συνοδεύει τους άνδρες που υπήρξαν ζευγάρι μαζί της.

Μπάρι Μάνακι

Ο τότε 37χρονος σωματοφύλακας της, ήταν ο πρώτος άνδρας με τον οποίο ήρθε κοντά όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ήταν πάντα εκεί να την παρηγορεί όταν η Νταϊάνα υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του Γουίλιαμ. Παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν η πατρική φιγούρα που η 23χρονη Νταϊάνα είχε ανάγκη. Τον Ιούλιο του 1986, λέγεται ότι ήταν ζευγάρι και η σχέση τους έγινε γνωστή στο παλάτι. Ο σωματοφύλακας παύεται άμεσα από τα καθήκοντά του. Ένα χρόνο αργότερα, όταν εκείνος ήταν 40 χρονών, σκοτώνεται σε τροχαίο καθώς οδηγούσε τη μηχανή του. Η Νταϊάνα ήταν απαρηγόρητη, καθώς ποτέ δεν πίστεψε την εκδοχή του δυστυχήματος και υποψιαζόταν ότι ήταν δουλειά των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Τζέιμς Χιούιτ

Ο κοκκινομάλλης παίκτης του πόλο γνωρίστηκε με την πριγκίπισσα το 1986. Τότε εκείνη είχε ήδη μάθει για τη σχέση του άνδρα της με την Καμίλα, οπότε δεν δίστασε να κάνει κι εκείνη μια εξωσυζυγική σχέση. Ο γοητευτικός Χιούιτ ήταν 27 όταν γοήτευσε την Νταϊάνα και αρχικά τη βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα μαθαίνοντάς της ιππασία. Εκείνη τον ερωτεύτηκε και εκείνος δεν σταματούσε να της κάνει δώρα. Το 1994 την πρόδωσε, συνεργαζόμενος με μία συγγραφέα στην οποία αποκάλυψε την πενταετή του σχέση με τη θλιμμένη πριγκίπισσα. Το 1995, εκείνη δηλώνει: «Ναι ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον λάτρευα, όμως με απογοήτευσε». Ο Χιούιτ είναι πλέον 59 χρονών και τα παιδιά της τον μισούν. Όποια επιχειρηματική απόπειρα έκανε, στέφθηκε από αποτυχία. Κατάντησε να συμμετέχει μέχρι και σε τάλεντ σόου, ενώ λόγω οικονομικών προβλημάτων μένει μαζί με την μητέρα του. Πρόσφατα νοσηλεύτηκε λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων.

Τζέιμς Γκίλμπεϊ

Ο επόμενος θαυμαστής της, δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είχαν σχέση. Ήταν κληρονόμος μεγάλης δυναστείας και μεγαλοστέλεχος στην αυτοκινητοβιομηχανία Lotus. Γνωρίζονταν πριν εκείνη παντρευτεί τον Κάρολο και ακόμα και όταν ήδη αρραβωνιασμένη μαζί του, συνήθιζε να σιδερώνει τα πουκάμισα του Τζέιμς. Πολλά χρόνια αργότερα, το 1992, κυκλοφορεί ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνικές συνομιλίες τους, όπου εκείνος της μιλάει με λόγια αγάπης. Αποτέλεσμα: τον χωρίζει η αρραβωνιαστικιά του και λίγο αργότερα πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Γουίλ Κάρλινγκ

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Μεγάλης Βρετανίας λέγεται ότι ήρθε κοντά με την πριγκίπισσα το 1995, μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο. Μέχρι σήμερα, εκείνος ισχυρίζεται ότι ήταν μόνο φίλοι, αλλά φαίνεται ότι ακόμα και η φιλία μαζί της, έφερνε κακοτυχία. Ο Κάρλινγκ χώρισε από τη σύζυγό του την ίδια χρονιά που γνωρίστηκε με την Νταιάνα, έπειτα ξαναπαντρεύτηκε, έκανε παιδί και χώρισε ξανά.

Χάσνατ Καν

Ο «κύριος τέλειος» ήταν το υποκοριστικό του καρδιοχειρουργού που ήταν ζευγάρι με την πριγκίπισσα για δύο χρόνια. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα η Νταϊάνα είχε γνωρίσει και τους γονείς του. Τελικά χώρισαν όταν εκείνος ήταν απρόθυμος να την παντρευτεί. Αργότερα θα πει: «Ηξερα ότι ποτέ δεν θα είχα μία φυσιολογική ζωή μαζί της. Ακόμα και αν κάναμε παιδιά, ούτε καν θα μπορούσαμε να πάμε μια βόλτα μαζί τους, χωρίς να καραδοκούν ορδές παπαράτσι».

Ντόντι Αλ Φαγιέντ

Μετά τον χωρισμό της με τον Καν, η πριγκίπισσα ήταν απαρηγόρητη και θέλησε να τον κάνει να ζηλέψει, προχωρώντας σε σχέση με τον Ντόντι. Ο κληρονόμος των Harrods ήταν ο τελευταίος άνδρας της ζωής της. Ήταν μαζί στο μοιραίο τροχαίο. Ο Φαγιέντ ήταν μόλις 42 ετών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share