Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου;

Το γνώριζες?

20 Αυγούστου 2019 10:12
Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου;

Η παρουσία των Αγίων στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.Ωστόσο τι σημαίνει; Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Κοσμά για τον φοβισμένο πρωθυπουργό!

Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.

Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου

Η παρουσία γυναικών αγίων στα όνειρα αποτελεί εγγύηση αναμονής καλύτερων ημερών και χαρμόσυνων ειδήσεων.

Όταν όμως αυτές έχουν βλέμμα βλοσυρό ή στέκονται απλώς απέναντι μας και μας κοιτάζουν εξεταστικά ή ζητούν ν’ αγγίξουν το χέρι μας, τότε ίσως θα έχουμε οδυνηρά μαντάτα.

Η παρουσία των ανδρών αγίων σχετίζεται περισσότερο με τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες:Αν ο Άγιος σας πλησιάσει, ευοδώνονται. Αν σας απευθύνει τον λόγο, θα πρέπει να φυλαχτείτε από κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν δείτε λείψανο Αγίου, φροντίστε την υγεία σας. Αν ο Άγιος σας καλεί, θα σας απειλήσει μια σοβαρή ασθένεια.

Αν δείτε ότι προσκυνάτε εικόνα Αγίου, τότε θα ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόβλημα ,υγείας ή επαγγελματικό.

9+1 Άγιοι που ενώ έχουν πιστούς δεν αναγνωρίζονται από την Εκκλησία!

9+1

H Εκκλησία δεν είναι η μοναδική που έχει το δικαίωμα να καθορίσει κάποιον Άγιο. Προφανώς, δεν είναι όλοι οι Άγιοι που υπάρχουν στον κόσμο άνθρωποι. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν την μορφή ζώων.

Ωστόσο, το κοινό στοιχείο σε όλους είναι η δυνατότητα να θεραπεύουν και κάποιοι από αυτούς λατρεύονται για τις πράξεις ηρωισμού τους. Όπως και να έχει η Εκκλησία δεν αναγνωρίζει κανέναν από αυτούς ως Αγίους.

undefined

Ο Ιησούς Μαλβέρδε ήταν οικοδόμος, αλλά αργότερα έγινε ληστής. Ωστόσο, όπως ακριβώς και ο Ρομπέν των Δασών έκλεβε από τους πλούσιους και τα έδινε στους φτωχούς. Παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με το εμπόριο ναρκωτικών θεωρείται προστάτης των εμπόρων ναρκωτικών. Οι έμποροι ναρκωτικών θεωρούν ότι τους προστατεύει από την αστυνομία.

9. Χουάν Σολδάδο, Άγιος των μεταναστών που περνάνε τα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ- Μεξικό citylab

undefined

Ο Χουάν ήταν στρατιώτης στον Μεξικανικό στρατό και υπηρετούσε στην Τιχουάνα που βρίσκεται κοντά στα σύνορα των 2 χωρών. Κάποια στιγμή συνελήφθη για τον βιασμό και την δολοφονία μιας 8χρονης κοπέλας. Μετά την εκτέλεσή του άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι άρχισε να κυλάει αίμα από τον τάφο του. Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι ο τάφος του Χουάν μπορεί να κάνει θαύματα.

8. Άγιος Γκίνεφορντ, Άγιος των παιδιών Dogster

undefined

Ο Γκίνεφορντ ήταν ένα σκυλί που ανήκε σε έναν ευγενή στη Γαλλία. Ο σκύλος είχε κερδίσει πολλούς επαίνους επειδή έσωσε τον γιο του ιδιοκτήτη του από ένα φίδι. Ωστόσο, αρχικά ο άντρας νόμιζε ότι ο σκύλος προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του. Όταν κατάλαβε ότι ο σκύλος του ήταν ήρωας του θέλησε να χτίσει ένα ιερό για να τον τιμήσει. Για κάποιον λόγο, το ιερό άρχισε να δέχεται προσευχές από ανθρώπους που ζητούσαν προστασία για τα παιδιά τους. Η Καθολική Εκκλησία δεν εντυπωσιάστηκε και κατέστρεψε το ιερό το 1262.

7. Μιγκέλ Άνγκελ Γαϊτάν diarioelnorte

undefined

Ο Μιγκέλ πέθανε λόγω μηνιγγίτιδας όταν ήταν ακόμα μωρό. Ο θάνατός του δεν τράβηξε την προσοχή μέχρι το 1973 που μια μεγάλη βροχή ξέθαψε το φέρετρό του. Ένας εργαζόμενος του νεκροταφείου βρήκε το πτώμα του Μιγκέλ τόσο καλά διατηρημένο που φαινόταν σαν να μην είχε πεθάνει ποτέ. Λίγο αργότερα, η μητέρα του άνοιξε το φέρετρο και οι επισκέπτες πίστευαν ότι το σώμα του Μιγκέλ ήταν θαυματουργό.

6. Ευγένιος Ροντιόνωφ Orthodox Christianity

undefined

Ο Ροντιόνωφ ήταν από τους Ρώσους στρατιώτες που εκτελέστηκαν από τους περίφημους Τσετσένους αντάρτες. Πριν καταδικαστεί σε θάνατο, οι αντάρτες του έδωσαν την επιλογή να σωθεί αρκεί να καταγγείλει την πίστη του. Δεν το έκανε και γι’ αυτό ονομάστηκε μάρτυρας. Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν το σώμα του εκταφιάστηκε είχε ακόμα τον σταυρό πάνω του. Το πορτρέτο του είναι αρκετά δημοφιλές στη Ρωσία.

5. Χοσέ Τομάς Ντε Σούσα Μάρτινς Francisco Pastor

undefined

Ο Χοσέ ήταν γιατρός και φαρμακοποιός και ήταν γνωστός για τους φτωχούς που θεράπευε στην Πορτογαλία. Γιάτρευε όσους έπασχαν από φυματίωση και αυτοκτόνησε όταν κόλλησε και ο ίδιος την ασθένεια. Οι άνθρωποι έχτισαν ένα άγαλμα προς τιμήν του, το οποίο έγινε ιερό το 1904.

4. Αγία Τερέζα, Αγία της Καμπόρα True West Magazine

undefined

Λέγεται ότι η Αγία Τερέζα απέκτησε μυστηριωδώς μαγικές θεραπευτικές ιδιότητες όταν ξύπνησε από ένα κώμα. Ο πρώτος που θεράπευσε ήταν ένας καουμπόι που έμεινε παράλυτος όταν ένα άλογο τον κλώτσησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με αναφορές, τον ακούμπησε και εκείνος άρχισε αμέσως να περπατάει. Η Εκκλησία δεν την αναγνώρισε ποτέ ως Αγία, αλλά ο κόσμος την λάτρεψε.

3. Γκαουχίτο Γκιλ Acoma Ο Γκιλ ήταν μέλος ενός κόμματος στην Αργεντινή.

undefined

Εκείνη την εποχή τα μέλη των κομμάτων συνήθιζαν να μάχονται μεταξύ τους, αλλά ο Γκιλ αρνήθηκε να το κάνει όταν του ζητήθηκε. Επέμεινε ότι ήταν λάθος και ότι τα μέλη των 2 κομμάτων έπρεπε να θεωρούνται αδέρφια. Αυτό οδήγησε τους γηραιότερους να τον αποξενώσουν και να τον καταδικάσουν σε θάνατο. Όταν ήρθε η ώρα της εκτέλεσης, ο Γκιλ είπε στον εκτελεστή του ότι ο γιος του θα αρρώσταινε αν τον σκότωνε. Ο εκτελεστής δεν τον πίστεψε, αλλά όταν γύρισε σπίτι βρήκε τον γιο του άρρωστο. Έτσι, πήγε να ζητήσει συγχώρεση στον τάφο του Γκιλ και την επόμενη μέρα το γιος του θεραπεύτηκε.

2. Αγία Σάρα, Αγία των Ρομά Acoma Πιστεύεται ότι μια από τις υπηρέτριες των Τριών Μαριών που αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη.

undefined

Μια γνωστή θεωρία υποστηρίζει ότι η Σάρα ακολούθησε τις 3 Μαρίες όταν εκδιώχθηκαν από την Παλαιστίνη από τους Ρωμαίους. Ωστόσο, παρόλο που οι 3 Μαρίες αναφέρονται στην Βίβλο η Σάρα δεν αναφέρεται πουθενά. Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τους Ρομά να την τιμούν κάθε Μάιο.

1.Σάντα Μουέρτε, ο Άγιος του Θανάτου cronicaviva Στο Μεξικό ο Σάντα Μουέρτε θεωρείται ο Άγιος του Θανάτου.

undefined

Λατρεύεται μόνο από εγκληματίες και εμπόρους ναρκωτικών. Μετά από μια υποτιθέμενη αγιοποίηση άρχισε να λατρεύεται και από ανύπαντρες μητέρες, τοξικομανείς, ανέργους και παιδιά του δρόμου. Σήμερα, έχει περίπου 12 εκατομμύρια πιστούς και θεωρείται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στη Νότια Αμερική.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share