Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανεύρυσμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Το ανέφερε ο ίδιος!

18 Αυγούστου 2019 08:09
Ανεύρυσμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Έχει μιλήσει ανοικτά δεκάδες φορές για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον χώρο των media, ωστόσο για να τα καταφέρει όλα αυτά έχει φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο και μάλιστα όχι μια φορά! Νέα Δημοκρατία μέχρι κόκαλο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός ήταν ο πατέρας του!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει 4 φορές χειρουργείο, το ένα εκ τα δύο αρκετά σοβαρά αφού χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και μάλιστα δύο μέρες μετά πήγε κανονικά για δουλειά!

Επίσης έχει αντιμετωπίσει και καρκίνωμα το οποίο και κατάφερε να κερδίζει! Τα άγχη και η πίεση της καθημερινότητας τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αγάπη του για την οικογένεια και την δουλειά του τον κράτησαν όρθιο!

Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου! Φωτογραφία σοκ!

Κυριολεκτικά αγνώριστος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου! Φωτογραφία που σοκάρει!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, πριν καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, ένα σκίτσο στο οποίο είναι τελείως παραμορφωμένος. Θύμα... επίθεσης ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μάλιστα, ο ίδιος αυτοτρολάρεται γράφοντας στη λεζάντα: "Θεός; Κούκλος; Όχι... πείτε! Έτσι με βλέπει ο φίλος μου Μάνος Μειμαράκης που οι καρικατούρες του "σκίζουν"! Δείτε και μόνοι σας την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: H άγνωστη ερωτική σχέση της πεθεράς του με Έλληνα τραγουδιστή!

Εσείς ξέρατε για την ερωτική σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή; Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε! Και στο σημείο να σας θυμίσουμε ποια είναι η πασίγνωστη πεθερά του!

Σε παλαιότερη έξοδο του Νίκου Χατζηνικολάου με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη στα μπουζούκια έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και με φίλους τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Baraonda που εμφανιζόταν τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο τραγουδιστής πλησίασε το τραπέζι τους και έκανε χειροφίλημα στην σύζυγο του δημοσιογράφου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share