Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όταν Άντζελα Δημητρίου και Έφη Σαρρή δοκίμασαν να πάνε Eurovision και... δεν τα πήγαν τόσο καλά! (Video)

Ποιος είχε νικήσει τότε;

16 Αυγούστου 2019 17:37
Όταν Άντζελα Δημητρίου και Έφη Σαρρή δοκίμασαν να πάνε Eurovision και... δεν τα πήγαν τόσο καλά! (Video)

Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας όταν είδαμε τις δυο εμφανίσεις στην Eurovision από το παρελθόν που δεν τα πήγαν και τόσο καλά! Μιλάμε για εκείνες της Άντζελας Δημητρίου και της Έφης Σαρρή!

Άλλωστε αν η ΕΡΤ δεν διέθετε αυτό το «αλάνθαστο» κριτήριο επιλογής συμμετοχών για τη Eurovision, τότε η Κύπρος και το ΡΙΚ δεν θα έστελναν ποτέ την Ελένη Φουρέιρα, ούτε φέτος την Τάμτα στη Eurovision, οι οποίες προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά η ΕΡΤ και η Ελλάδα δεν τις θεώρησε κατάλληλες. "Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δεν γινόταν να έχω..." Αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου!

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και χρόνια –πολλά χρόνια- πριν, όταν ΕΡΤ και κοινό απέρριψαν δύο γυναίκες, δύο ερμηνεύτριες, δύο παρουσίες διαχρονικά διαμάντια που θέλησαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά τις έφαγε η βαριά κουλτούρα.

Γιατί δεν γίνεται να θέλει να σε εκπροσωπήσει μια Λαίδη Άντζελα και μία Έφη Σαρρή-Αφρικανέ (Αφρικανέ) κι εσύ να λες όχι. Το σύμπαν ακούει κι εκδικείται.

Ήταν 1987 και η Έφη Σαρρή θέλει να πάει Eurovision. Αγνωστη ακόμα τότε, το ευρύ κοινό, επιλέγει να εμφανιστεί με το τραγούδι «Περιμένω». Το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, δεν περιγράφεται, απλώς δείτε το:

Ένα χρόνο μετά, το 1988, η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αν». Αλλά και πάλι η κακούργα και άπονη ΕΡΤ προτίμησε να στείλει την Αφροδίτη Φρυδά (ποιαν) με το τραγούδι «Κλόουν» και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι από την 17η θέση την οποία πήρε.

Να σημειωθεί πως τη χρονιά εκείνη τον διαγωνισμό κέρδισε η Celine Dion με το «Ne partez pas sans moi» κάτι που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συνέβαινε εάν πήγαινε η Άντζελα, με αυτή την εμφάνιση.

Θα πάθετε σοκ: Δείτε την Άντζελα Δημητρίου... ξανθιά!

Μετά τη Μαρία Κορινθίου και την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και η Άντζελα Δημητρίου ξανθιά;

Όχι όχι μην ανησυχείτε η Λαίδη δεν άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Να σας θυμίσουμε και μια μεγάλη αποκάλυψη που είχε κάνει η αγαπημένη τραγουδίστρια για την ζωή της!

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό υπήρξε πρωτοπόρος καθώς τη δεκαετία του ’80 η τραγουδίστρια ήταν ξανθιά!

Η σελίδα «vintagegreece» στο instagram πόσταρε φωτογραφία της τραγουδίστριας από εκείνη την εποχή με λεζάντα:

«Η Άντζελα Δημητρίου την δεκαετία του 1980 σε μια φωτογραφία από τις εμφανίσεις της στο κέντρο “Φαντασία” #vintagegreece #vintage #retro #antzeladimitriou #live #singer #poster #greece #star #lady #instagreece #instavintage».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share