Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Αυτές είναι οι πασίγνωστες Ελληνίδες που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν παιδί!

Οι ιστορίες τους που συγκλονίζουν!

14 Αυγούστου 2019 09:13
Αυτές είναι οι πασίγνωστες Ελληνίδες που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν παιδί!

Κάποιες Ελληνίδες επώνυμες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να την βιώσουν ενώ άλλες επέλεξαν να την αποφύγουν. Ποιες δεν κατάφεραν να κάνουν ποτέ παιδί;

Από τη μια μεριά, έχουμε γυναίκες που ενσυνείδητα επέλεξαν να μην γίνουν μητέρες. Aπό την άλλη πλευρά, υπάρχουν και επώνυμες γυναίκες που δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν παιδί, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Η αξέχαστη Έλλη Λαμπέτη αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση στο παιδί που κυοφορούσε από το Δημήτρη Χορν με τον οποίο χώρισε το 1959 ενώ και το παιδί το οποίο υιοθέτησε, έπρεπε να επιστροφή ύστερα από δικαστική απόφαση που δικαίωσε τους φυσικούς γονείς του. Η ζωή της έμοιαζε βγαλμένη από αρχαία τραγωδία!

Τον μεγάλο της καημό που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά έχει κατά καιρούς εκφράσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Όταν παντρευτήκαμε με τον Ανδρέα ( το δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη), ήμουν έγκυος, αλλά έπαθα παλίνδρομο κύηση» λέει η μεγάλη μας ηθοποιός γυρνώντας τον χρόνο πίσω σε κάτι που την έχει πονέσει πολύ.

Η ίδια συνεχίζει: «Είχα τέτοιο καημό... Θυμάμαι, ότι όταν έχασα το παιδί, καθόμουν στη γωνία του σπιτιού, στο γκρεμό και έκλαιγα συνέχεια. Δεν ήθελα τίποτα. Μετά, άφησα την ιδέα να γίνω μάνα. Για να κάνω παιδί, έπρεπε να καθίσω. Νόμιζα ότι μπορούσα να χορεύω, να κάνω αμερικάνικο σπαγκέτο και να κάνω και παιδί. Με έφαγε το θέατρο!»

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για τα παιδιά που δεν κατάφερε να κάνει. «Σε έναν ρόλο που υποδυόμουν, η ηρωίδα έκλαιγε επειδή είχε μείνει έγκυος ενώ δεν ήταν παντρεμένη. Εγώ τότε είχα κάνει μια από τις αποβολές. Έβγαινα στη σκηνή και έριχνα δάκρυ κορόμηλο επειδή δεν ήμουν έγκυος. Θυμάμαι την πιο τραυματική φορά. Πήγαινα πολύ καλά. Έμενα συνέχεια στο κρεβάτι. Δεν σηκωνόμουν καθόλου και… κλωσούσα. Ένα πρωί ξύπνησα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι στην κοιλιά και μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό».

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν απέκτησε ποτέ παιδιά γεγονός που τη στεναχώρησε βαθιά.


Από πολύ νεαρή ηλικία, η ηθοποιός Μάρω Κοντού έμαθε πως δεν θα αποκτήσει παιδιά.

«Δεν μου έχει λείψει ένα παιδί! Το ήξερα από πολύ μικρή ότι δεν θα κάνω παιδιά και το έχω “φορέσει” πολύ καλά. Ευτυχώς, έχει ωραία παιδιά η αδερφή μου... Στα 22 που το έμαθα το πήρα αψήφιστα. Στα 35 που το ξαναέψαξα λίγο, με πείραξε», είπε η ηθοποιός.

«Δεν ήθελε παιδιά, είχε «ρίξει» αρκετές φορές παιδιά και έλεγε ότι «τα παιδιά θέλουν κατάθεση ζωής, εγώ δεν μπορώ να το κάνω και δεν θέλω να τα μεγαλώνουν ξένες γυναίκες», είχε αποκαλύψει για τη Ρένα Βλαχοπούλου ο κοντινός της Μάκης Δελαπόρτας.

Η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν έγινε μητέρα:

«Ναι, μετάνιωσα που δεν κράτησα το παιδί του Ζαμπέτα, αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος, όχι συνειδητά.».Και τόνισε: «Μέσα από αυτή τη σχέση, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ με τον Μιχάλη και θα ήθελα πολύ να έχει έρθει στον κόσμο το παιδί του.

«Δυστυχώς έμεινα έγκυος δύο φορές. Μετά με τιμώρησε ο καρκίνος. Καλά μου έκανε! Η φύση τιμωρεί», εξομολογείται, και προσθέτει πως «υπάρχει ισορροπία των δυνάμεων. Δεν μπορεί κυρία Τριφύλλη, επειδή ήσασταν ανασφαλέστατο άτομο και θέλατε πρώτα να κάνετε πολλά λεφτά και μετά να γεννήσετε, να περιμένετε να έρθει το χρήμα για να κάνετε το μωρό σας. Φάτε, λοιπόν, έναν καρκίνο, που ήρθε το χρήμα και δεν θα έχετε μωρό», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της η Βάσια Τριφύλλη.

«Πήγα στους σπουδαιότερους γιατρούς. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, γιατί όταν ήμουν μικρή παρακολούθησα την κηδεία μιας μητέρας με το παιδί της. Έκανα πολλές εξετάσεις, ταλαιπωρήθηκα, έκλαψα. Πονάω στην λέξη «άκληρη». Θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά οι αντιλήψεις τότε δεν το επέτρεπαν», παραδέχτηκε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Δείτε πώς είναι σήμερα η σπουδαία κωμική ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share