Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό είναι το ερωτικό βοήθημα που την έφερνε σε οργασμό!

Δεν φαντάζεστε...

8 Αυγούστου 2019 07:37
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό είναι το ερωτικό βοήθημα που την έφερνε σε οργασμό!

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Ο Ken Wharfe, αστυνομικός της Σκότλαντ Γιαρντ και προσωπικός σωματοφύλακας της Νταϊάνας επί έξι χρόνια, κάνει αποκαλύψεις στον βρετανικό Τύπο για την ερωτική ζωή της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας, για τους δύο γιους της και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ποιο το ερωτικό βοήθημα της πριγκίπισσας;

Ο 68χρονος σωματοφύλακας δεν διστάζει να προχωρήσει σε «πολύ προσωπικές λεπτομέρειες» για την ερωτική ζωή της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε αγαπημένο sex toy έναν δονητή, που αγόρασε μια ξέφρενη βραδιά του 1992 στο Παρίσι. "Ο Κάρολος στο σ@ξ ήταν..."Η απίστευτη εξομολόγηση της Νταϊάνα λίγο πριν σκοτωθεί!

Από την ημέρα που απέκτησε τον δονητή η πριγκίπισσα, όχι μόνο του έδωσε όνομα και τον αποκαλούσε «Le Gadget», αλλά δεν τον αποχωριζόταν ποτέ, ακόμα και στα επίσημα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Έτσι, ο Wharfe, αποκαλύπτει ότι όταν η Νταϊάνα σε ταξίδι της στο Νεπάλ ανακάλυψε ότι ο δονητής είχε ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον, ζήτησε να της σταλεί με διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ.

Όταν ο δονητής κατέφθασε ένας υπάλληλος τον παρέδωσε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά της χώρας κατά την διάρκεια δεξίωσης Τύπου. "Άρρωστη" συνομιλία δικαιώνει την Νταϊάνα: «Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…»

Το «παράξενο» πακέτο παραδόθηκε τελικά σε ιπποκόμο της πριγκίπισσας, τον λοχαγό Ed Musto, ο οποίος έκανε το λάθος να το ανοίξει μπροστά σε όλους.

Ξαφνικά στην αίθουσα επικράτησε σιωπή, αναφέρει ο Wharfe, αλλά η πριγκίπισσα χαμογελαστή δήλωσε: «Αυτό πρέπει να είναι για μένα». Ο Musto έβαλε διακριτικά τον δονητή στην τσέπη του και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν έκαναν κανένα σχόλιο, όμως έριχναν ο ένας στον άλλον κλεφτές ματιές, αποκαλύπτει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας.

Αποκάλυψη σοκ για τον τάφο της Νταϊάνα: Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά…

Πάνω από 20 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που έχασε την ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μάθαμε μια αποκάλυψη για τον τάφο της! Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά…

Ποια η νέα αποκάλυψη για τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Εκείνη την εποχή, κυκλοφορούσε στη Βρετανία η φήμη πως η σορός της Νταϊάνα δεν τάφηκε ποτέ στο οικογενειακό κτήμα των Σπένσερ, στο Άλθορπ, αλλά φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς. Ο εραστής της Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Ο πατέρας του Χάρι είναι…»!

Είκοσι χρόνια μετά (σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997) , αυτή η φήμη… φούντωσε ξανά! Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που πλέον υπάρχουν στο οικογενειακό παρεκκλήσι της Παναγίας, των Σπένσερ.

Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης. Μια πράσινη λυχνία από τους αισθητήρες αναβοσβήνει, όταν κάποιος πλησιάσει, ενώ υπάρχει και μια πινακίδα που προειδοποιεί:

«αυτός ο χώρος παρακολουθείται». Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί και αφίσες που προειδοποιούν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας.

Κάθε εβδομάδα, φανς της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτονται το παρεκκλήσι, γράφουν δεκάδες σχόλια στο βιβλίο των επισκεπτών, όπως «ναι Νταϊάνα, ξέρουμε ότι είσαι εδώ», και «η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται εδώ στην κρύπτη, δίπλα στον πατέρα της».

Η κηδεία της Νταϊάνα έγινε χώρα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να ταφεί η Νταϊάνα στο παρεκκλήσι των Σπένσερ, αλλά ο αδελφός της, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, επέλεξε ένα πιο ιδιωτικό μέρος, καθώς ανησυχούσε για την ασφάλεια της σορού της. Και φαίνεται πως δεν είχε άδικο…!

Στην επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατό της Νταϊάνα, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ, αποκάλυψε πως τέσσερις φορές άγνωστοι έσκαψαν τον τάφο και αποπειράθηκαν να κλέψουν την σορό της αδερφής του!

Ο 53χρονος αδελφός της πριγκίπισσας, τόνισε στο Radio 4, πως δεν γνωρίζει τα κίνητρα των αγνώστων και δήλωσε: «Είχαμε τέσσερις απόπειρες διάνοιξης του τάφου τα τελευταία 20 χρόνια.

Χαίρομαι που τις αντιληφθήκαμε όλες από μακριά, έγκαιρα. Υπάρχουν μερικοί παράξενοι άνθρωποι εκεί έξω. Το να την κρατάμε (την σορό) εδώ στο Άλθορπ είναι το ασφαλέστερο μέρος».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊανας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share