Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπαραγμός από την επιθυμία της! Πέθανε και δεν πρόλαβε να...

Τι επιθυμούσε πριν πεθάνει;

7 Αυγούστου 2019 07:30
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπαραγμός από την επιθυμία της! Πέθανε και δεν πρόλαβε να...

Σπαραγμός από την επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! «Ήθελε να τον δει τελευταία φορά...» Δεν πρόλαβε όμως! Όσα αποκάλυψε δικός της άνθρωπος! Θα ανατριχιάσετε μόλις μάθετε πώς έμεινε έγκυος η Αλίκη!

Την τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχαμε ανταγωνισμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η τελευταία της επιθυμία στο Ιατρικό Κέντρο, που πήγαινα κάθε βράδυ μετά την παράσταση, ποια ήταν; Όταν άνοιγα την πόρτα κι έμπαινα μέσα, πλησίαζαν τα γενέθλιά της, και μου λέει “ψιψίνα, θέλω να με πας να δω για τελευταία φορά τον Θεολόγο”».

Για πρώτη φορά: Αυτή είναι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Αυτή είναι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε την για πρώτη φορά! Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές!

Ο λόγος για την Αιμιλία Κουμουνδούρου, τη μητέρα της Ελληνίδας σταρ! Η Αιμιλία Κουμουνδούρου, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της κόρης της. Βρισκόταν πάντα δίπλα της, είστε στα καλά είτε στα... άσχημα!

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη ήρθε από το παρελθόν στο φως της δημοσιότητας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την δήλωση της μητέρας της!

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, η Ροζίτα Σώκου κατάφερε να καθηλώσει με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για πρόσωπα που η ίδια γνώριζε καλά, τα οποία για εμάς, τους κοινούς θνητούς, είναι στο απυρόβλητο:

Για την Μελίνα Μερκούρη, που δεν διστάζει να πει ακόμα μια φορά ότι ήταν καλή ως ηθοποιός μόνο στη "Στέλλα", για τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον θεωρεί κακό σκηνοθέτη, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία λάτρεψε στη Φιλουμένα Μαρτουράνο". Εκτός από αυτό έκανε και μια τεράστια αποκάλυψη βόμβα!

"Δεν θα ξεχάσω που έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα "καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη" "Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου! Συγκεκριμένα, μας είχε πει "Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε το γερασμένο το πρόσωπό της, στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε!"

Κι όμως με το κόψε ράψε έμοιαζε ότι το είπα εγώ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share