Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το άγνωστο δράμα της Ναταλίας Γερμανού: «Δεν με ήθελε κανείς!»

Συγκλόνησε...

2 Αυγούστου 2019 11:16
Το άγνωστο δράμα της Ναταλίας Γερμανού: «Δεν με ήθελε κανείς!»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ναταλία Γερμανού μίλησε με συγκίνηση για τους γονείς της και τον λόγο που τη μεγάλωσε η γιαγιά της.

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σχεδόν δύο χρόνια από τη γέννησή της, οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν και το μεγάλωμα της Ναταλίας ανέλαβε η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού, Ελένη.

Μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της και αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιο κανείς από τους δύο δεν είχε τη δυνατότητα αναλάβει την ανατροφή της. Η μητέρα της την έφερε στον κόσμο στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών και ο Φρέντυ Γερμανός ήταν τόσο πολυάσχολος, που ήταν αδύνατο να αναλάβει το μεγάλωμα ενός μωρού. Τελικά, τη μεγάλωσε η γιαγιά της.


«Το βρίσκω εγωιστικό για να μην μείνω μπακούρης να κάνω οικογένεια…Η μαμά μού είχε πει να κάνεις ό,τι θέλεις, με νοιάζει να μην εξαρτάσαι ποτέ από κανέναν άντρα ούτε οικονομικά, ούτε κοινωνικά, να στέκεσαι μόνη σου…Είμαι πολύ συντροφικό πλάσμα, απλώς είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τα όρια μου», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Όσον αφορά στην ηλικία της, η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός είπε: «Τα 50 με βρήκαν συνειδητά μόνη μου…΄Η θα έπαιρνα αποφάσεις ή θα συνέχιζα να είμαι μια κακομαθημένη ενήλικη. Δουλεύοντας πολύ με τον εαυτό μου και με ψυχανάλυση, βγήκα από αυτήν την περίεργη θάλασσα αλώβητη και σε βελτιωμένη έκδοση. Δεν θα το αποφύγει ποτέ κανείς (το θέμα της ηλικίας). Άλλωστε, τι να κρύψω; Δεν την έλεγα, απλώς απέφευγα πάρα πολύ να την πω».

Απίστευτη αποκάλυψη: «Με τη Ναταλία Γερμανού ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια...Είχα δεσμό και με άλλες...»

Ο ίδιος σε συνέντευξη του είχε διάθεση για αποκαλύψεις! Μίλησε για τους έρωτες του, τη ζωή του, την καριέρα του αλλά πέταξε τα και τα καρφιά του! Να σας θυμίσουμε την άλλη μια αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον έρωτα που δεν μπορει να ξεχάσει!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share