Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ελένη του “Ρετιρέ” - Δείτε πως είναι σήμερα 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Παραμένει πανέμορφη...

25 Ιουλίου 2019 11:57
Θυμάστε την Ελένη του “Ρετιρέ” - Δείτε πως είναι σήμερα 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παίζεται σε επανάληψη, είναι το “ρετιρέ“. Θυμάστε και τον "Νικόλα" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης";

Σε αυτήν τη σειρά, ζούσε ένα από τα πιο θρυλικά και αξέχαστα ζευγάρια της τηλεόρασης, ο Ιάσονας και η Ελένη. Όμως, πως είναι η Ελένη (Κλαίρη Κατσαντώνη) σήμερα;


Η Ελένη του Ρετιρέ, κατά κόσμον Κλαίρη Κατσαντώνη, ξεκινήσε την καριέρα της ως ηθοποιός το ’80. Έγινε πασίγνωστη μέσα από την αγαπημένη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη.

Συνάδελφος της Χαρούλας Πεπονάκη (Έλντα Πανοπούλου) και της Κατερίνας Σοφιανού (Κατερίνα Γιουλάκη), η Ελένη Σωτηριάδου ήταν παντρεμένη με τον Ιάσωνα, τον οποίο υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Η επιτυχία του Ρετιρέ ήταν τεράστια, ωστόσο, η Κλαίρη αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τζόυς Ευείδη είχε αναφερθεί σε αυτή λέγοντας πως τα σταμάτησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της.

Η μοναδική φωτογραφία από τη μετά το Ρετιρέ ζωή της που κυκλοφορεί, είναι αυτή από το προφίλ της στο Facebook. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αναρτήθηκε περίπου πριν από ένα χρόνο.

Το Ρετιρέ: Γιατί σταμάτησε πρόωρα;

Η θρυλική σειρά του MEGA , το Ρετιρέ, προβλήθηκε την περίοδο 1990-1992 για δύο τηλεοπτικές σεζόν και περιελάμβανε 84 επεισόδια. Βέβαια η σειρά δεν είχε τέλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Μάκης Δελαπόρτας, αποκάλυψε τον λόγο που η σειρά τελείωσε πρόωρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, 2 από τις βασικές πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να παίξουν στην τρίτη σεζόν. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης δεν το δέχτηκε και χαρακτηριστικά είπε " δεν πειράζει ας το κόψουμε..."

Εκτός όμως από αυτά ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για το δικό του ρόλο στη σειρά. "Ο Άλκης, του Ρετιρέ, ήταν μελαχρινός βαμμένος. Ήμουν ξανθούλης από μικρός και ο Δαλιανίδης μου είπε ότι για να παίξω το ρόλο θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου γιατί δεν θα μπορώ να πείσω ότι είμαι το φτωχό παιδί που φτιάχνει τηλεοράσεις. Τα έβαψα τρεις μέρες πριν και όταν με είδε η Αλίκη μου είπε “τι είναι αυτό; Είσαι σαν μουτζούρα”, είπε μεταξύ άλλων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share