Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη με την Νταϊάνα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τη νεκρή πριγκίπισσα, 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Σοκαριστική!

23 Ιουλίου 2019 10:24
Φρίκη με την Νταϊάνα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τη νεκρή πριγκίπισσα, 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Την 31η Αυγούστου του 1997 τραυματίζεται βαριά, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η πριγκίπισσα θα καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Μαζί της, σκοτώνεται και ο γιος του μεγιστάνα επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, ο Αιγύπτιος Ντόντι αλ Φαγιέντ, με τον οποίο η πριγκίπισσα διατηρούσε ερωτική σχέση, καθώς και ο οδηγός του αυτοκινήτου, Ανρί Πολ στο τούνελ Pont de l'Alma στο Παρίσι.

Η είδηση του θανάτου του της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Με την συμπλήρωση των 21 χρόνων από το θάνατό της, η στενή φίλη της, Rosa Monckton, της οποίας είχε βαφτίσει την κόρη, μοιράστηκε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Η Νταϊάνα όπως την θυμάμαι. Δεν έχουν γραφτεί αρκετά για την αίσθηση του κεφιού της και την ζέση για ζωή. Φίλη και απίστευτη νονά για την Ντομένικα. RIP», έγραψε κάτω από την φωτογραφία.

Δολοφονήθηκε άγρια το παιδί της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παλάτι έχει προκληθεί σεισμός!

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είχε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Νταϊάνα από… σπόντα.

Tης 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά. Νταϊάνα: Το πρόστυχο δώρο που έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα 13α γενέθλια του!

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share