Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Άντε γ@μ@σου μωρή...": Έτσι ο Κάρολος ξεφτίλιζε την Νταϊάνα!

Μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα!

16 Ιουλίου 2019 09:56

Ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Ken Wharfe, αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα ταπεινωτικό επεισόδιο που έζησε η πριγκίπισσα σε μια εκδήλωση, το 1989.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Wharfe εξομολογήθηκε όλα όσα έζησε στην εκδήλωση που έγινε για τα 40α γενέθλια της μικρής αδελφής της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Υπενθυμίζεται ότι στα 15 χρόνια που κράτησε ο γάμος της Νταϊάνα με τον Κάρολο, η Καμίλα ήταν το τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Νταϊάνα: Στην δημοσιότητα για πρώτη φορά η διαθήκη της! Τι άφησε σε ποιον


Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, η Νταϊάνα αποφάσισε να πάει, προς μεγάλη έκπληξη όλων, σε εκείνη την εκδήλωση, παρότι γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα συνοδευόταν από την ερωμένη του.

«Μέσα στο αυτοκίνητο, ο πρίγκιπας έλεγε συνέχεια στην Νταϊάνα πόσο τον ενοχλούσε που θα ερχόταν στο πάρτι και δεν σταμάτησε να της πετάει καρφιά», διηγείται ο Ken Wharfe.

Όταν έφτασαν στον χώρο που γινόταν το πάρτι, ο πρώην σωματοφύλακας θυμάται πόσο εντυπωσιάστηκαν οι καλεσμένοι από το γεγονός ότι η Νταϊάνα βρισκόταν εκεί.

«Είχαν περάσει περίπου 90 λεπτά και άκουσα την πριγκίπισσα να με φωνάζει. Εμφανίστηκε στην πόρτα, δακρυσμένη και μου είπε ότι ο σύζυγός της και η ερωμένη του έφυγαν μαζί». Ταπεινωμένη, η Νταϊάνα δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση: «Δεν πάει άλλο, αυτό είναι υπερβολικό. Δεν θα επιτρέψω να με ταπεινώνουν έτσι. Θα μιλήσω στην Καμίλα τώρα αμέσως» είπε η πριγκίπισσα στον σωματοφύλακά της και του ζήτησε να τη συνοδεύσει. Εκείνος δέχτηκε, με κάποιο δισταγμό. "Το περίεργο σ@ξ με τον...": Αποκάλυψη σοκ για τη νεκρή Νταϊάνα!



«Δεν ήθελα να μπλέξω σε αυτή την ιστορία, η οποία ενέπλεκε τον διάδοχο του θρόνου, την σύζυγό του και την ερωμένη του» εξομολογείται στη Daily Mail. «Αλλά η Νταϊάνα με έπεισε και με κατέβασε σε ένα υπόγειο του σπιτιού, σε έναν χώρο που παίζουν τα παιδιά», προσθέτει.

«Σε μια γωνία βρίσκονταν ο Κάρολος και η Καμίλα και συζητούσαν. Τότε η Νταϊάνα μου είπε: “Σας παρακαλώ μη φεύγετε”, ξαφνιάζοντας τους δύο εραστές που δεν την περίμεναν».

«Αργότερα η Νταϊάνα βγήκε από το δωμάτιο με το κεφάλι ψηλά και πίσω της ακολουθούσαν ο Κάρολος και η Καμίλα αρκετά ταραγμένοι, μετά από τα όσα τους είπε η πριγκίπισσα. Πέρασαν όλο το υπόλοιπο βράδυ αγνοώντας ο ένας την παρουσία του άλλου. Όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, η Νταϊάνα δεν σταμάτησε να ρωτάει τον σύζυγό της, που άκουγε αμίλητος: “Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;”», συνεχίζει ο σωματοφύλακας.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά ο τρόπος που της φέρθηκε εκείνο το βράδυ ήταν ασυγχώρητος», προσθέτει ο Ken Wharfe.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share