Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νταϊάνα: Έπιασε στα πράσα τον Κάρολο! Έκανε σ@ξ με...

Δείτε τί ισχυρίζεται ο εικονολήπτης που κατέγραψε τη 12ωρη εξομολόγησή της!

6 Μαΐου 2019 09:12
Νταϊάνα: Έπιασε στα πράσα τον Κάρολο! Έκανε σ@ξ με...

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του ντοκυμαντέρ από το Channell 4 με τίτλο «Diana: In Her Own Words» το οποίο βασίζεται στις 12 ώρες εξομολόγησης της «πριγκίπισσας του λαού».

Η τελευταία αποκάλυψη που βασίζεται στη μαρτυρία του εικονολήπτη Πίτερ Σέτελεν θέλει την Νταϊάνα να έκανε τσακωτό τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την ερωμένη του, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, κάτι το ποίο πλήγωσε αφάνταστα την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όταν άκουσε τις συνομιλίες της τη χαρακτήρισε "βρωμιάρα", καθώς ήταν πιο πρόστυχη κι από τον Κάρολο.

Γράφει ο εικονολήπτης στο ημερολόγιο που κρατούσε:

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος.

Ήθελε να δει στον θρόνο τον γιο της Ουίλιαμ και η ίδια να προβάλλεται ως η δυνατή γυναίκα πίσω από τον βασιλιά.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

Σοκ με την Νταϊάνα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τη νεκρή πριγκίπισσα, 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Την 31η Αυγούστου του 1997 τραυματίζεται βαριά, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η πριγκίπισσα θα καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Μαζί της, σκοτώνεται και ο γιος του μεγιστάνα επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, ο Αιγύπτιος Ντόντι αλ Φαγιέντ, με τον οποίο η πριγκίπισσα διατηρούσε ερωτική σχέση, καθώς και ο οδηγός του αυτοκινήτου, Ανρί Πολ στο τούνελ Pont de l'Alma στο Παρίσι.

Η είδηση του θανάτου του της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Με την συμπλήρωση των 21 χρόνων από το θάνατό της, η στενή φίλη της, Rosa Monckton, της οποίας είχε βαφτίσει την κόρη, μοιράστηκε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Η Νταϊάνα όπως την θυμάμαι. Δεν έχουν γραφτεί αρκετά για την αίσθηση του κεφιού της και την ζέση για ζωή. Φίλη και απίστευτη νονά για την Ντομένικα. RIP», έγραψε κάτω από την φωτογραφία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share