Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά ήταν τα ''χρυσά'' μυστικά της!

Τι ακολουθούσε πάντα η πριγκίπισσα;

6 Απριλίου 2019 17:49
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά ήταν τα ''χρυσά'' μυστικά της!

Στα μάτια μου η πριγκίπισσα Diana θα είναι για πάντα μία από τις πιο κομψές και stylish γυναίκες που έχουν περάσει από την ιστορία. Για να διατηρεί την ανεπιτήδευτα chic εμφάνισή της, η πριγκίπισσα-σταθμός για τη βασιλική οικογένεια, ακολουθούσε πιστά σε καθημερινή βάση ορισμένους κανόνες ομορφιάς. "Μια ώρα μετά το τροχαίο η Νταϊάνα πήγε....": Μάρτυρας ανατρέπει τα πάντα 22 χρόνια μετά!

Η Diana ήξερε πολύ καλά τη σημασία μιας σωστή skincare ρουτίνας. Γι’ αυτό και περιποιούταν ενδελεχώς την επιδερμίδα της, κάνοντας καλό ντεμακιγιάζ και απλώνοντας τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες. Δεν ξεχνούσε ποτέ το toner, το σέρουμ και το αντηλιακό της. «Είχε απίστευτο δέρμα, το οποίο μπορεί να οφειλόταν ακόμα και στα οικογενειακά γονίδια», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πολύ πιθανό να οφειλόταν και στον beauty sleep της, τον οποίο δεν παραμελούσε ποτέ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα μάλιστα, η πριγκίπισσα δεν κοιμόταν ποτέ λιγότερο από 8 ώρες κάθε βράδυ.

Η υγιής όψη της επιδερμίδας της ήταν σίγουρα αποτέλεσμα και της πολύ καλής διατροφής της. Η πριγκίπισσα λάτρευε την υγιεινή διατροφή, αν και πολλοί από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον υποστήριζαν πως έπασχε από βουλιμία. «Της άρεσαν πιάτα, όπως οι γεμιστές πιπεριές και οι μελιτζάνες- λάτρευε το ψάρι», αποκάλυψε ο πρώην σεφ του παλατιού, Darren McGrady. «Το μόνο κόκκινο κρέας που έτρωγε ήταν το αρνί. Ποτέ δεν έτρωγε μοσχάρι». Όποτε ένιωθε ότι είναι αφυδατωμένη, έκοβε επίσης για λίγο το αλκοόλ και φρόντιζε να πίνει πολύ νερό μέσα στη μέρα. "Άρρωστη" συνομιλία δικαιώνει την Νταϊάνα: «Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…»

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Diana είχε βρει το natural signature makeup look της και δεν το άλλαζε με τίποτα. Μετά την ενυδάτωση της επιδερμίδα της, άπλωνε ένα foundation στον ακριβώς ίδιο τόνο με την επιδερμίδα της, ενώ πάντα τόνιζε το βλέμμα της. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούσε πάντα λίγο eyeliner, συχνά σε μπλε χρώμα, στη βάσει των πάνω βλεφαρίδων της, ενώ ποτέ δεν ξεχνούσε την μάσκαρα. Το ρουζ και το κραγιόν της ήταν πάντα σε ροζ-nude αποχρώσεις.

Κάτι εξίσου iconic πάνω της ήταν και το χτένισμά της. Πάντα ήθελε να έχουν όγκο και κίνηση. Δεν φοβόταν μάλιστα να πάρει ρίσκα με τα μαλλιά της. Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τα ρούχα της. Λάτρευε το ανδρόγυνο look, το οποίο κατάφερνε να κάνει απίστευτα σέξι, ενώ πίστευε πως η απλότητα στα ρούχα ήταν αυτή που κατάφερνε να τη δείχνει μοναδικά κομψή.

Τέλος από το σπίτι της δεν έφευγε ποτέ χωρίς το άρωμά της. Αγαπημένο της ήταν το 24 Faubourg του οίκου Hermes, ένα woody άρωμα, με νότες από λευκά άνθη και σανδαλόξυλο.

Το ερωτικό βοήθημα που έφερνε σε οργασμό την πριγκίπισσα Νταϊάνα! Γιατί το έπαιρνε παντού μαζί της;

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Ο Ken Wharfe, αστυνομικός της Σκότλαντ Γιαρντ και προσωπικός σωματοφύλακας της Νταϊάνας επί έξι χρόνια, κάνει αποκαλύψεις στον βρετανικό Τύπο για την ερωτική ζωή της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας, για τους δύο γιους της και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο 68χρονος σωματοφύλακας δεν διστάζει να προχωρήσει σε «πολύ προσωπικές λεπτομέρειες» για την ερωτική ζωή της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε αγαπημένο sex toy έναν δονητή, που αγόρασε μια ξέφρενη βραδιά του 1992 στο Παρίσι. "Ο Κάρολος στο σ@ξ ήταν..."Η απίστευτη εξομολόγηση της Νταϊάνα λίγο πριν σκοτωθεί!

Από την ημέρα που απέκτησε τον δονητή η πριγκίπισσα, όχι μόνο του έδωσε όνομα και τον αποκαλούσε «Le Gadget», αλλά δεν τον αποχωριζόταν ποτέ, ακόμα και στα επίσημα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Έτσι, ο Wharfe, αποκαλύπτει ότι όταν η Νταϊάνα σε ταξίδι της στο Νεπάλ ανακάλυψε ότι ο δονητής είχε ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον, ζήτησε να της σταλεί με διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ.

Όταν ο δονητής κατέφθασε ένας υπάλληλος τον παρέδωσε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά της χώρας κατά την διάρκεια δεξίωσης Τύπου. "Άρρωστη" συνομιλία δικαιώνει την Νταϊάνα: «Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…»

Το «παράξενο» πακέτο παραδόθηκε τελικά σε ιπποκόμο της πριγκίπισσας, τον λοχαγό Ed Musto, ο οποίος έκανε το λάθος να το ανοίξει μπροστά σε όλους.

Ξαφνικά στην αίθουσα επικράτησε σιωπή, αναφέρει ο Wharfe, αλλά η πριγκίπισσα χαμογελαστή δήλωσε: «Αυτό πρέπει να είναι για μένα». Ο Musto έβαλε διακριτικά τον δονητή στην τσέπη του και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν έκαναν κανένα σχόλιο, όμως έριχναν ο ένας στον άλλον κλεφτές ματιές, αποκαλύπτει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας.

Διαβάστε περισσότερα θέματα retromania στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share