Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Την περίοδο 2003-2004...": Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον Γιάννη!

Για πρώτη φορά στο φως!

4 Απριλίου 2019 10:50

Σάλο προκάλεσε το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού ο ηθοποιός αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη.

Ο λόγος που προχώρησε στην κίνηση αυτή και δημιούργησε πλείστα ερωτήματα σε όλους, απαντάται από τον ίδιο τον Παπαμιχαήλ μέσα στην διαθήκη.

Ο αείμνηστος, λοιπόν, ηθοποιός αποκλήρωσε το γιο του, επειδή αυτός ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από αυτόν που επιθυμούσε και ζούσε ο πατέρας του, έναν τρόπο που μάλλον πρόσβαλε την καλλιτεχνική υπόσταση του μεγάλου ηθοποιού. Για το θέμα είχαν γραφεί πολλά τότε, την περίοδο 2003-2004… Σε ένα άλλο κομμάτι επίσης, αναφέρει πως ο γιος του τον είχε ξεχάσει, ενώ ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά πως αγαπά τον Γιάννη όπως κάθε άνθρωπο.

Στα της περιουσίας, τώρα, ο Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του από κάθε περιουσιακό στοιχείο – κινητό και ακίνητο – καθώς και από τα πνευματικά δικαιώματα της δουλειάς του.

Που, όμως, θα πάει η μεγάλη περιουσία του μεγάλου ηθοποιού; Πάντως, όχι στη Νάντια Μουρούζη, την τελευταία του σύντροφο, στην οποία επίσης δεν άφησε κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Όλα θα πάνε στο ίδρυμα που θα δημιουργηθεί «Δημήτρης Παπαμιχαήλ» και το οποίο θα διαχειρίζεται ο δικηγόρος του. Φήμες, εδώ, θέλουν την Μουρούζη να συμμετέχει στο ίδρυμα ως απλό μέλος.

Προσοχή: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη!

«Η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη», εξομολογείται ο αδερφός της!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, χτυπημένη από τον καρκίνο αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, στις 23 Ιουλίου του 1996. Εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο δωμάτιο και ο προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος με άδεια της οικογένειας φωτογραφίζει την πρωταγωνίστρια.

Σήμερα είκοσι χρόνια μετά, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo: «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη». Το σοκαριστικό μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Τη νάρκωσαν και της έκαναν έκτρωση με το ζόρι!

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της, Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

Διαβάστε περισσότερα θέματα retromania στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share