Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν ξέρω αν η διαθήκη ήταν...": Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Μιλάει για τα πάντα!

19 Μαρτίου 2019 14:51

Το σπίτι του άνοιξε για πρώτη φορά σε παλαιότερη εκπομπή του «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια συνέντευξή του...

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε για τη ζωή του σήμερα, το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται από το θάνατο της μητέρας του αλλά και για την διαθήκη του πατέρα του από την οποία τον είχε αποκληρώσει.

«Γίνονταν πράγματα και θάματα τότε, δηλαδή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε αν ήταν και αυτή η διαθήκη. Τον έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου, άλλωστε δεν του επιτέθηκα και ποτέ, θα μπορούσα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο να πω … “ποιος μιλάει”, αλλά την έννοια πατέρας τη σεβάστηκα κι έκλεισε εκεί το θέμα για μένα. Προτίμησα να κοιτάω ταβάνι για ένα μήνα, παρά να επιτεθώ στον πατέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως «μετάνιωσα που πούλησα το εξοχικό της μητέρας μου» ενώ δεν δίστασε να απαντήσει εάν έχει εκμεταλλευτεί το όνομα που του άφησαν οι γονείς του.

«Όταν ένα παιδί ο πατέρας του έχει ένα εργοστάσιο, και “φεύγει” ο πατέρας του και παίρνει το εργοστάσιο, θα το κατηγορήσουμε γιατί εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο που του άφησε ο πατέρας του; Δεν είναι το ίδιο πράγμα; Καλώς ή κακώς η μάνα μου είχε το όνομα, μου άφησε το όνομα. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύομαι το όνομα της, όχι σε σημείο που να βγουν και να λένε “να ζει από αυτό”, γιατί με ξέρετε πολύ καλά είμαι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ…»

"Θα τους τσακίσω..": Στην αντεπίθεση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!

Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εκθέτει μέλος της οικογένειάς του που τον πολεμάει και προειδοποιεί για τη συνέχεια. Όσα «καταγγέλει».

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, έχοντας περάσει αρκετό καιρό στη θέση του αμυνόμενου, κατόπιν των επιθέσεων -όπως λέει ο ίδιος- που έχει δεχθεί. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ σχολίασε πρόσφατα όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για αυτόν τον τελευταίο καιρό.

Η γυναίκα που μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μιλώντας για δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Υπάρχει η σαπίλα του 10% η οποία εμμένει να με χτυπά. Έχω αποφασίσει ότι enough is enough. Από εδώ και στο εξής θα πέφτουν αγωγές. Ανέβασα φωτογραφία μιας φίλης μου ηθοποιού και είπαν ότι είναι η νέα μου σχέση και ότι είναι ίδια η Αλίκη».

Τα προβλήματα του Γιάννη Παπαμιχαήλ με την ψυχική του υγεία του και ο πόλεμος από την οικογένεια
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα που αναφερόταν στην κατάσταση της ψυχικής του υγείας του, λέγοντας: «Έχω μια ομάδα 20 ατόμων που θα γνώριζαν αν είχα το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Έγραψαν ότι φλερτάρω με τον θάνατο, ότι έχω χάσει τα λογικά μου, είπαν ότι είμαι τρελός και ανισόρροπος. Αυτό πρέπει να σταματήσει, θα τους τσακίσω. Δεν θα έρθει ένας «καφετζής» να μου καταστρέψει το image. Είμαι σε έξαλλη κατάσταση».

Ποια ήταν η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά τον θάνατο των γονιών του;;

Δε δίστασε να πει δημόσια ότι γνωρίζει πώς και από ποιον υποκινούνται τα δημοσιεύματα: «Δέχομαι πόλεμο από άτομο μέσα από την οικογένειά μου επί πέντε χρόνια. Η πηγή για το άρθρο αυτό της εφημερίδας ήταν αυτό το άτομο. Κατέχει μάλιστα το 70% των πραγμάτων της μητέρας μου, έπιπλα, κ.τ.λ, και προσπαθεί να με διαβάλλει».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share