Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στοματικό σ@ξ με 7χρονα: Αποκαλύψεις σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον!

Βιασμοί, στοματικό σεξ και γάμοι με 7χρονα!

4 Μαρτίου 2019 16:09
Στοματικό σ@ξ με 7χρονα: Αποκαλύψεις σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον!

Προβλήθηκε το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland» και οι αποκαλύψεις για τον διάσημο ποπ τραγουδιστή είναι σοκαριστικές.

Δύο θύματα σεξουαλικής κακοποίησης του Μάικλ Τζάκσον μίλησαν και εξομολογήθηκαν όσα συνέβαιναν στην έπαυλη του τραγουδιστή.

Ο 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ φιλοξενήθηκαν στη Neverland όταν ήταν παιδιά μαζί ή και χωρίς τις οικογένειες τους και υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν από τον Μάικλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Σέιφτσακ, γνώρισε τον τραγουδιστή το 1987 όταν σε ηλικία 7 ετών έπαιξε σε ένα διαφημιστικό γνωστού αναψυκτικού.

Όπως είπε, ο τραγουδιστής τον έλκυε εξαιτίας της ψυχικής και συναισθηματικής χειραγώγησης και η σχέση τους έγινε σεξουαλική όταν τον κάλεσε μαζί με την οικογένεια του σε μια περιοδεία του.

Τότε, όπως είπε, ο Μάικλ Τζάκσον τον έμαθε να αυνανίζεται: «Μου το παρουσίασε ως κάτι που κάνουν όλοι και κάτι που θα απολάμβανα. Ήταν ένας τρόπος για να δεθούμε παραπάνω. Η περιοδεία ήταν η αρχή αυτής της σεξουαλικής σχέσης, που θύμιζε τη σχέση ζευγαριού».

Μάλιστα όπως είπε, στα 10 του χρόνια ο Μάικλ Τζάκσον έκανε μια τελετή «γάμου» μεταξύ τους αφού τον είχε βιάσει. «Μου έδινε ως ανταμοιβή κοσμήματα για τις σεξουαλικές πράξεις», είπε και συμπλήρωσε: «Ελεγε ότι κάτι έπρεπε να του πουλήσω για να κερδίσω τα δώρα».

«Οταν δεν ήμουν μαζί του, τον σκεφτόμουν. Οταν με καλούσε ένιωθα πως ήταν το καλύτερο. Είχε έρθει και περάσαμε τη μέρα ψωνίζοντας ή αράζοντας, ή ερχόταν και με έπαιρνε και περνούσαμε μαζί το βράδυ. Πηγαίναμε στο Hideout στο Γουέστγουντ και περνούσαμε μερικές νύχτες εκεί», υποστήριξε και στη συνέχεια μίλησε για τον "γάμο" τους:

«Ημασταν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Λέω παντρεμένο γιατί είχαμε κάνει μια τελετή σαν γάμο. Στην κρεβατοκάμαρά του, ανταλλάξαμε όρκους σαν να είμαστε δεσμευμένοι για πάντα. Ενιωσα καλά και το δαχτυλίδι ήταν ωραίο. Εχει μια σειρά από διαμάντια. Το γαμήλιο δαχτυλίδι». «Ξέρετε μου αρέσουν τα κοσμήματα, μου άρεσαν και ως παιδί και αυτό χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου. Μου προκαλεί δυσφορία. Είναι ακόμα δύσκολο για μένα».

«Αυτό το κόσμημα έχει ένα διαμάντι στη μέση. Τα χέρια μου τρέμουν και μόνο που το σκέφτομαι», είπε.

«Πήγαμε να τα αγοράσομε σε κατάστημα κοσμημάτων και προσποιηθήκαμε πως είναι για κάποιον άλλον. Για μια γυναίκα, ωστόσο, προσποιήθηκε πως το στο μικρό μου δάχτυλο χωρούσε». «Δεν μου αρέσει να κοιτάζω αυτά τα κοσμήματα». Όπως αποκάλυψε, όταν έμεναν σε ξενοδοχεία ο τραγουδιστής τον προετοίμαζε σε περίπτωση που τους πιάσουν. «Κάναμε μαζί ασκήσεις ετοιμότητας. Παριστάναμε ξαφνικά ότι κάποιος ερχόταν και προσπαθούσαμε να ντυθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς καθόλου θόρυβο. Ήταν πολύ σημαντικό να μην καταλάβαινε κανείς τι κάναμε. Ήταν το μεγάλο μας μυστικό. Μου έλεγε συνέχεια ότι, αν μας έπιαναν, η δική του ζωή αλλά και η δική μου θα καταστρέφονταν».

Η σχέση του Μάικλ Τζάκσον με τον Γουέιντ Ρόμπσον

Ο Γουέιντ Ρόμπσον μίλησε επίσης στο ντοκιμαντέρ και υποστήριξε ότι τι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον. Όπως ανέφερε, γνωρίστηκαν όταν ήταν 5 ετών σε έναν διαγωνισμό χορού στην Αυστραλία. Το έπαθλο ήταν συνάντηση με τον Μάικλ Τζάκσον στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Μπρίσμπεϊν. Τρία χρόνια μετά η οικογένεια του ήρθε ξανά σε επικοινωνία με τον τραγουδιστή και ο Τζάκσον έπεισε τη μητέρα του να τον αφήσει μόνο μαζί του ενώ εκείνοι θα ταξίδευαν στο Γκραν Κάνιον. Ο Τζάκσον του έκανε για πρώτη φορά στοματικό σεξ και τον φίλησε. Στη συνέχεια του είπε: «Ο Θεός μας έφερε κοντά. Είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε μαζί. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την αγάπη μας».

Αργότερα, η οικογένεια του μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στον τραγουδιστή, ωστόσο λίγο αργότερα ο Τζάκσον τον "αντικατέστησε" με τον Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος ήταν ήδη διάσημος από τη συμμετοχή του στο στο Home Alone. «Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον νέο φίλο του Τζάκσον, τον Κάλκιν. Ο Μακόλεϊ είχε πάρει την θέση που είχα εγώ. Βρισκόταν στο πλευρό του Μάικλ κάθε στιγμή. Ξαφνικά βρέθηκα στο περιθώριο αφού δεν ήμουν πια ο αγαπημένος του. «Ήταν πολύ μπερδεμένη περίοδος. Ένα νέο άτομο μοιραζόταν πια μυστικά με τον Μάικλ, όπως έκανα παλιά εγώ. Ήταν ξεκάθαρο για μένα. Υπήρχαν πολλά συναισθήματα ζήλιας, πόνου και σύγχυσης».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share