Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Μητέρα σφάζει την 17χρονη κόρη της και αυτοκτονεί!

Όταν ο χρόνος "σταμάτησε" και "πάγωσε" μια ολόκληρη χώρα!

14 Οκτωβρίου 2018 11:20
Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Μητέρα σφάζει την 17χρονη κόρη της και αυτοκτονεί!

Γυρίζουμε τον χρόνο έναν χρόνο πριν και το "αίμα" σου αποκλείεται να μην παγώσει!

Τόπος δράσης το Μαρκόπουλο Αττικής! Εκεί όπου ένα ήρεμο πρωινό Σαββάτου, στις 14 Οκτωβρίου του 2017, μια μητέρα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κλειδώνει τον άνδρα της στο υπόγειο και πιάνει στο κυνήγι την 17χρονη κόρη της! Αποτέλεσμα; Η κόρη να πέσει νεκρή από τις μαχαιριές της ίδιας της της μάνας και η τελευταία να βάλει τέλος στην ζωή της!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι αυτό, 14.10.2017, στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας 13, στο Μαρκόπουλο.

Το ρολόι έδειχνε 12:10 όταν η 54χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε την ίδια της, την κόρη. Η Μαρίνα της ήταν μόλις 17 χρονών. Μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε… Δεν άντεξε! Με το ίδιο μαχαίρι… που είχε το αίμα της μοναχοκόρης της έβαλε τέλος και στην δική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση του Epsilon: Ήρθε το τέλος!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Τα δυο θύματα, βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού από τον πατέρα της οικογένειας.

Κλειδωμένος στο υπόγειο
Ο τραγικός πατέρας, στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αντιδράσει στα όσα συνέβησαν. Ήταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας, αλλά η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει στο υπόγειο!

Η γυναίκα, που αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή, ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί. Είχε τσακωθεί τόσο με τον άντρα της όσο και με την κόρη της.

Όταν σε κάποια στιγμή ο σύζυγός της κατέβηκε στο υπόγειο, εκείνη τον κλείδωσε μέσα. Ο άτυχος άνδρας άκουγε τον τσακωμό μητέρας και κόρης αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Κατάφερε να βγει αλλά ήταν πια αργά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν αποκλεισμένος, χρησιμοποίησε δυο τσεκούρια. Αυτά, βρέθηκαν με ίχνη αίματος μέσα στο υπόγειο. Εκτιμάται πως στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο και μπήκε στο σπίτι, είδε κηλίδες αίματος. Αυτό, οδηγεί στο συμπέρασμα πως όλα ξεκίνησαν από το εσωτερικό του σπιτιού και κατέληξαν στην αυλή.

Νεκρές στην αυλή
Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κοριτσιού, το θύμα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Το μαχαίρι με το οποίο η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σκότωσε το σπλάχνο της, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Το χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ του ΣΚΑΙ: Η λαμπερή πρεμιέρα που "τελειώνει" τους ανταγωνιστές!

Το σενάριο που φέρνει ανατροπή
Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι το άτυχο κορίτσι φέρει αμυντικά τραύματα. Κυρίως, εσωτερικά στις παλάμες της. Πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί. Αλλά και να προστατεύσει την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι το παιδί να επιχείρησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει. Η 54χρονη γυναίκα ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share