Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη σύμπτωση: Σαν σήμερα, πριν 2 χρόνια, σκοτώθηκε ο Παντελίδης! Τι φρικτό συνέβη, πριν ένα χρόνο, Κυριακή των Αποκριών, που τυχαία είναι σήμερα;

18 Φεβρουαρίου 2018 11:35
Απίστευτη σύμπτωση: Σαν σήμερα, πριν 2 χρόνια, σκοτώθηκε ο Παντελίδης! Τι φρικτό συνέβη, πριν ένα χρόνο, Κυριακή των Αποκριών, που τυχαία είναι σήμερα;

Όταν οι αριθμοί μας κάνουν πλάκα και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι ψάχνονται!

Σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο Παντελής Παντελίδης βρίσκει τραγικό θάνατο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένος, στο τροχαίο που συγκλόνισε την χώρα και τον καλλιτεχνικό, κυρίως, χώρο ενώ μας απασχολεί ακόμα και σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ιατρού: Εξελίξεις "φωτιά" στον θάνατο της 36χρονης μητέρας! Η άρση απορρήτου δείχνει τι κρύβεται πίσω από αυτό!

Ωστόσο ελάχιστοι θυμούνται ότι πέρσι παραμονή Καθαράς Δευτέρα, δηλαδή Κυριακή των Αποκριών, ακόμα ένα φρικτό τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο! Και το Athensmagazine.gr σας θυμίζει! Συγκεκριμένα ήταν το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου, όταν η Porshe με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολο Βακάκη, πέφτει με απίστευτη ταχύτητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σκορπίζει τον θάνατο σε τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων και ένα 2χρονο παιδί!

Τι απίστευτο παιχνίδι της μοίρας λοιπόν; "Μαύρη" μέρα η σημερινή που συμπίπτουν αυτά τα δύο τροχαία, τα δύο πιο φρικτά τροχαία που καθήλωσαν το Πανελλήνιο τα δύο τελευταία χρόνια! Αν πιστεύεις στην... αριθμολογία σίγουρα θα σε "σοκάρει" η σύμπτωση αυτή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ για γνωστά φάρμακα: «Μην τα χρησιμοποιείτε είναι…»

του Παναγιώτη Παπανικολάου

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share