Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο: Σκότωσαν την νεογέννητη κόρη τους γιατί δεν τους άφηνε να διασκεδάσουν!

2 Απριλίου 2017 17:16
Το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο: Σκότωσαν την νεογέννητη κόρη τους γιατί δεν τους άφηνε να διασκεδάσουν!

Ήταν καλοκαίρι του 1977 στην φτωχή συνοικία της Νίκαιας. Σε μια γειτονιά της περιοχής, ακούστηκαν ξαφνικά φωνές. Ένα ζευγάρι γονιών φωνάζει και λίγο αργότερα βγαίνει στο δρόμο σε κατάσταση σοκ, ζητώντας βοήθεια και φωνάζοντας πως το βρέφος τους, που ήταν μόλις 10 ημερών, έπαθε αναρρόφηση.

Το μετέφεραν στην κοντινότερη κλινική, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όμως τους είπαν να κάνουν νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελάχιστοι το γνώριζαν: Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι αδελφός του Στάθη Ψάλτη

Οι γονείς όμως δεν θα κάνουν ποτέ νεκροτομή. Αντ’ αυτού θα πάρουν το παιδί σε ένα ερημικό μέρος της μαγούλας και θα το θάψουν επί τόπου. Χρειάστηκε να περάσουν δυο χρόνια για να αποκαλυφθεί ένα από πιο φριχτά και ωμά εγκλήματα στην ιστορία της χώρας. Η αποκάλυψη προκαλεί φρίκη. Οι γονείς έπνιξαν το παιδί γιατί δεν τους άφηνε να διασκεδάσουν!

Η 25χρονη μητέρα ομολόγησε το έγκλημα, όμως είπε πως το μωρό το δολοφόνησε ο σύζυγός της. Αλλά το κίνητρό της ήταν η ζήλεια, αφού τον είχε προηγουμένως πιάσει επ’ αυτοφώρω στην Σαλαμίνα.

Ο 28χρονος σύζυγος, οικοδόμος στο επάγγελμα, παραδέχθηκε ότι έπνιξε το παιδί, αλλά αποκάλυψε και τον ενεργό ρόλο της συζύγου του.

Η δίκη ξεκίνησε κάποιος μήνες αργότερα. Η μητέρα δήλωνε αθώα και κλαίγοντας προσπαθούσε να «φορτώσει» όλες τις ευθύνες στο σύζυγό της. Δήλωσε πως ήταν έρμαιο στα χέρια του, πως την μύησε στα ναρκωτικά και πως την εξέδιδε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Ο 28χρονος ήταν πιο ψύχραιμος. Κι κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, ότι ναι μεν αυτός σκότωσε το παιδί, αλλά αυτό ήταν απόφαση της γυναίκας του. «Και οι δύο φταίμε...Και οι δυο θα πληρώσουμε» έλεγε.

Τελικά, η δίκη αποκάλυψε πως οι νεαροί γονείς, που είχαν ήδη άλλο ένα παιδί τριών ετών, αποφάσισαν συνειδητά να πνίξουν το βρέφος, γιατί τους εμπόδιζε στον τρόπο ζωής τους και στην διασκέδασή τους! Ο 28χρονος αποπειράθηκε αρχικά να πνίξει το παιδί με μια πάνα, αλλά τα κλάματα του μωρού τον ανάγκασαν να βρει άλλο τρόπο. Έτσι, γέμισε μια λεκάνη με νερό και έβαλε μέσα το κεφάλι του βρέφους. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και το μωρό ήταν νεκρό. Και είχαν τέτοια γνώση για το έκαναν και τέτοια ψυχραιμία που μετά σκηνοθέτησαν ολόκληρη «παράσταση» μπροστά στην γειτονιά, ώστε να πείσουν τους πάντες, ακόμα και τους γιατρούς, ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Στις αρχές του 1980, το Κακουργιοδικείο Πειραιά καταδίκασε το ζευγάρι σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share