Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Senios Το αγαπημένο στέκι της Αθήνας επανασυστήνεται με νέο concept και ρετρό διάθεση!

Ώρα για έξοδο!

10 Μαρτίου 2020 08:16
Senios Το αγαπημένο στέκι της Αθήνας επανασυστήνεται με νέο concept και ρετρό διάθεση!

Με νέο concept και διάθεση… α λα παλαιά, ο Senios υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες τους φίλους του προσφέροντας ξεχωριστές στιγμέςαφιερωμένες στο γνήσιο αθηναϊκό ευ ζην.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου τοnew age καφενείο - μεζεδοπωλείο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στονπεζόδρομο της Καλαμιώτου, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης καιπαρουσίασε το νέο του πρόσωπο στους λάτρεις της καλής ζωής. Η καινούρια ταυτότητα του Σένιου δίνει μια νέα διάσταση στοπαραδοσιακό μεζεδοπωλείο αφήνοντας στους επισκέπτες την αίσθησητης παλαιάς Αθήνας.

Διατηρώντας τη vintage αισθητική που τονξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ο χώρος του προβάλλει ανανεωμένοςμε την ανοιχτή κουζίνα να κερδίζει μεμιάς το βλέμμα. Την ίδια στιγμή ταμαρμάρινα τραπεζάκια και οι ξύλινες καρέκλες μυούν τον επισκέπτη στηρετρό ατμόσφαιρα που τον χαρακτηρίζει. Στην κουζίνα του ο chef Δημοσθένης Μπαλόπουλος δημιουργεί γεύσεις μεβασικό συστατικό την παράδοση σε συνδυασμό με στοιχεία της νέαςελληνικής γαστρονομίας.

Το μενού του είναι αφιερωμένο σε αυθεντικούςελληνικούς μεζέδες όπως τα μαυρομάτικα σπιανάδα, οι πατατοκροκέτεςγεμιστές με σπετζοφάι και το γιαουρτλού με σουβλιστά κεφτεδάκιααρνιού. Για την συνοδεία των παραπάνω, ο σεφ έχει προβλέψει και τιςαπαραίτητες αλοιφές από μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή μέχρι και τοκλασικό τζατζίκι να προσφέρονται σε έναν δελεαστικό δίσκο.

Oι λάτρεις των ελληνικών αποσταγμάτων θα ανακαλύψουν επίσης μιαμεγάλη ποικιλία σε ετικέτες τσίπουρου, ούζου και κρασιού που θασυνοδεύσουν ιδανικά τις προτάσεις του φαγητού, ενώ το φινάλε γράφεταιμε σπιτικά γλυκίσματα όπως οι μελωμένοι ζεστοί λουκουμάδες με παγωτόκαι το σοκολατένιο μωσαϊκό. Την ίδια στιγμή στο “καφεκοπτείο” του ψήνονται καθημερινά αρωματικάχαρμάνια καφέ και αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις πρωινές καιαπογευματινές συναντήσεις της παρέας ενώ δεν λείπει και μια λίστα με
signature cocktails όπως το “Moulari” με βάση το παλαιωμένο τσίπουρο.

Το αγαπημένο στέκι των Αθηναίων υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτεςτου με φρέσκια διάθεση, καινούργιες γεύσεις με μνήμες από μαμαδίστικηκουζίνα και επιλογές ελληνικών ποτών χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σεόλη την παρέα.

Tηλ. κρατήσεων: 210 3318778Διεύθυνση: Καλαμιώτου 15, 105 60, ΑθήναΩράριο: Κυρ. - Πεμ. 10:00 - 02:00, Παρ. & Σάβ. 10:00 - 04:00

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share