Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Power of Love: H Κατερίνα "άδειασε" τον Bill! Η ανάρτηση - φωτιά!

Του την είπε!

21 Ιουνίου 2019 14:26
Power of Love: H Κατερίνα

Η Κατερίνα Σαββοπούλου άφησε μπηχτή για τον Βill Σαντριά, τον οποία άδειασε κανονικότατα για το Power of Love!

Όλα αυτά μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του ριάλιτι!

Ο Bill Σαντριάς έμεινα εκτός τελικού του Power of Love και χθες έστειλε ένα μήνυμα απολογίας σε όσους τον στήριξαν.

Η Κατερίνα Σαββοπούλου, όμως, μετά την ανακοίνωση του Bill ανέβασε ένα story το οποίο πιθανότατα είχε αποδέκτη τον ίδιο.

«Παίρνεις αυτό που σου αξίζει», έγραψε η Κατερίνα!

Power of Love: "Έχω χάσει την ψυχική μου ηρεμία"! Συγκλονίζει ο Bill Σαντριά!

Την ψυχική του ηρεμία αποκαλύπτει πως έχει χάσει ο Bill Σαντριάς του Power of Love! Ο παίκτης δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και απολογήθηκε!

Δεν βρίσκεται μέσα στην τελική οκτάδα του Power of Love ο Βασίλης Σαντριάς και ένιωσε πως πρέπει να ζητήσει «συγγνώμη» σε όσους τον στήριξαν!

Έτσι, έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: «Ένα μεγάλο συγγνώμη απ’όλους εσάς που σας απογοήτευσα και δεν πέρασα στην τελική φάση...εγώ μέσα μου νιώθω πραγματικός νικητής...γιατί έχω κερδίσει όλους εσάς.....ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.....έχω χάσει την ψυχική μου ηρεμία με όσα γίνονται τελευταία...και αλήθεια ζητάω συγγνώμη που με βλέπετε εκτός εαυτού...η πίεση ήταν αρκετή...ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΟΛΟΥΣ».

Power of love: Ξέσπασε ο Bill λίγο πριν τον τελικό! Τι συνέβη;

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Bill από το Power of love, λίγες ημέρες πριν τον τελικό λέγοντας πως μια παίκτρια «κοροϊδεύει μια ολόκληρη χώρα».

Μάλιστα, το ξέσπασμα του παίκτης ήταν δημόσιο και οι αναρτήσεις του είναι "φωτιά".

Συγκεκριμένα ο Bill έγινε έξαλλος με την πρώην συμπαίκτρια του, Νέρτζη. Αφορμή μια ανάρτηση της στην οποία έκανε λόγο για «αλβανικό κοντινάκι».

«Νέρτζη έχω χάσει πάσα ιδέα για σένα… Τη μία κοροϊδεύεις τους παχύσαρκους και την άλλη κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα. Εξήγησέ μου τι εννοείς αλβανικό καντινάκι; Τόσο καιρό αυτοί που σε ψήφιζαν μπορεί να ήταν Αλβανοί ή παχύσαρκοι… Δε σέβεσαι τίποτα. Όπως έχω πει, οι αληθινές συμπεριφορές και το τι ήμαστε θα φανεί έξω από το παιχνίδι. Χωρίς κάμερες και χωρίς μικρόφωνα. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από την Νέρτζη για αυτά που ανεβάζει. Γιατί θίγει ανθρώπους και χώρες. Και τυχαίνει η χώρα αυτή να είναι και δική μου» έγραψε στο Instagram.

Ο Bill όμως θα είναι στον τελικό; Εμείς ξέρουμε αν θα είναι!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share