Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: Ποιος παίκτης βρήκε τον έρωτα εκτός παιχνιδιού και το δηλώνει;

Η τρυφερή ανάρτησή του!

18 Ιουνίου 2019 17:30
Power of Love: Ποιος παίκτης βρήκε τον έρωτα εκτός παιχνιδιού και το δηλώνει;

Παίκτης του Power of Love φαίνεται να βρήκε τον έρωτα έξω από το σπίτι της αγάπης! Απόδειξη η φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε κάνει σχέση και εντός παιχνιδιού!


Ο λόγος για τον Ίον Γεωργίου, όπου είχε δημιουργήσει σχέση με την Ολυμπία Κουκουρίκη στο σπίτι της αγάπης. Μια σχέση η οποία δεν είχε το τέλος που νόμιζαν αρκετοί. Λίγο μετά την αποχώρηση του Ίον η Ολυμπία αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Όπως φάνηκε όμως η σχέση του δεν κράτησε και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.



Τώρα ο Ίον Γεωργίου φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος και να απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την κοπέλα που διάλεξε να έχει στο πλευρό του, εμφανώς ευτυχισμένος!

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, στην οποία ωστόσο δεν μας έδειξε το πρόσωπό της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντρεύεται παίκτρια του Power of Love!

Ένα γάμο βόμβα έχουμε για παίκτρια του Power of love, αφού όπως λένε οι πληροφορίες παντρεύεται τον πρώην της στα Κουφονήσια.

Για ποια μιλάμε όμως;

Ο λόγος για την Λένια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της αγάπης και τη σχέση της με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Η ξανθιά παίκτρια είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, αφού ήθελε να τα λέει έξω από τα δόντια.

Η σχέση της με τον Φίλιππο ωστόσο δεν άργησε να έρθει στο τέλος της, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Βέβαια, εκτός του Power of love συναντήθηκαν και έλυσες τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται όμως όλα αυτά μένουν στο παρελθόν, αφού πλέον έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λένια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Μήλο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχέδια για το μέλλον τους.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share