Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

4 παιδικές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

24 Αυγούστου 2022 10:03
4 παιδικές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το θέατρο είναι για όλους... και όπως το απολαμβάνουμε εμείς οι ενήλικες έτσι το απολαμβάνουν και οι μικροί μας φίλοι. Θεατρικές παραστάσεις ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά, είναι ιδανικές για να ψυχαγωγήσουν του μικρούς μας φίλους και να τους οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες.

Πάμε να δούμε 4 παιδικές θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην Αθήνα και είναι για τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα, δείτε πότε οι παραστάσεις «Μήδεια» και «Αίας» περιοδεύουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ο Μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης " Το Κυνήγι του Θησαυρού"

Είναι ένα παραμύθι για τα παιδιά, που δια πλέκει αριστοτεχνικά τους σημαντικότερους ήρωες γνωστών παραμυθιών που συναντιούνται σε μία κοινή περιπέτεια και προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).

παιδικές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους

Ένα χαρούμενο ξεφάντωμα με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών στην ποιο ωραία περιπέτεια τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Το συγκεκριμένο έργο ενθουσιάζει τους μικρούς θεατές δίνοντας τους με των ποιο έξυπνο τρόπο μηνύματα για την αγάπη, την ειρήνη και τη φιλία.

Στην Αττική θα βρίσκεται το Σάββατο 27/8 στο "Τριανόν Cinemax" στην Σαρωνίδα και τη Δευτέρα 29/8 στο κιν/θέατρο "Τα χρόνια της αθωότητας" στο Λαύριο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο Μαγικός Κόσμος των Παραμυθιών

Ένα σύγχρονο παραμύθι, μια θεατρική παράσταση για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού,το ύφος, την φιλία και την ομαδικότητα Μια παράσταση που θα σας εντυπωσιάσει με τα αστραφτερά κουστούμια, τα φαντασμαγορικά σκηνικά, και κοστούμια, γέλιο, χορό, τραγούδι , και ο μάγος LUIGELO που θα σας καταπλήξει με τα μαγικά του κόλπα και τη μαγεία να φτάνει στα ύψη σε όλο της το μεγαλείο.

Η μικρή μας φίλη το κορίτσι του Δάσους θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να βοηθήσει την άρρωστη γιαγιά της,

στο δρόμο της θα περάσει από όμορφες δυσάρεστες και δύσκολες περιπέτειες θα συναντήσει αγαπημένους φίλους, τον σκανδαλιάρη Πινόκιο την όμορφη Χιονάτη την πεντάμορφη και το τέρας τον πιο κοντό άνθρωπο τον Κοντορεβιθούλη την Σταχτοπούτα που ψάχνει και αυτή να βρει το γοβάκι της τον χαριτωμένο Παπουτσωμένο Γάτο, όπου όλοι θα την βοηθήσουν και θα της δείξουν δρόμο για μην πέσει στα χέρια της κακιάς μάγισσας , που θα προσπαθήσει να την παραπλανήσει για να χάσει το δρόμο της .και να μην φτάσει ΠΟΤΕ στο Μαγικό παλάτι .Θα πρέπει όμως να φτάσει με κάθε τρόπο , για να συναντήσει το περίφημο μάγο LUIGELO όπου ο μάγος με τους βοηθούς του θα φτιάξουν το μαγικό φίλτρο για να σώσει την γιαγιά της άλλα και την ανθρωπότητα από την αρρώστια και τη δυστυχία.

παιδικές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους

Άραγε ο μικρός κοντορεβιθούλης θα την βοηθήσει να περάσει από το σκοτεινό δάσος, ο χαριτωμένος παπουτσωμένος γάτος Θα την περάσει από την όχθη του ποταμού, για να συναντήσει τη όμορφη Χιονάτη και να της μιλήσει για το μαγικό σπαθί, Ίσως τελικά η γοητευτική Σταχτοπούτα θα της δείξει το δρόμο για το παλάτι για να συναντήσει τον καλοσυνάτο μάγο και να της δόση το μαγικό φίλτρο.

Τελικά ο μάγος θα βοηθήσει τη μικρή μας φίλη, αλλά θα παρουσιάσει και ένα φαντασμαγορικό show που θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι, μια εντυπωσιακή παράσταση με πολλά μαγικά κόλπα και κόλπα όπου οι θεατές θα έχουν τη χαρά όχι μόνο να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό υπερθέαμα αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, που θα τους ανεβάσει τη φαντασία τους στα ύψη…

Την Κυριακή 28/8 στο 'Θανάσης Βέγγος old" στον Κορυδαλλό.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τα μέσα ΜΑΙΟΥ του 2022 και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

4 παιδικές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους

Την Τετάρτη 24/8 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Πινόκιο

Ο φανταστικός ξύλινος χαρακτήρας που πρωτοεμφανίστηκε το 1883, ως κεντρικός ήρωας στο ιταλικό παραμύθι «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» (Le Avventure di Pinocchio) του Κάρλο Κολόντι, έρχεται τώρα σε μία νέα προσαρμογή της ιστορίας, να περάσει μηνύματα για την αξία της ζωής, της φιλίας και της ανθρωπιάς. Mία παράσταση με γέλιο, χιούμορ αλλά και διδακτικό χαρακτήρα!

Ο ξυλουργός Τζεπέτο με πολλή αγάπη έφτιαξε μία μαριονέττα η οποία του κρατούσε συντροφιά σαν να ήταν το μικρό του αγόρι. Τον ονόμασε Πινόκιο. Η Μπλε Νεράιδα, βλέποντας την αγάπη του Τζεπέτο στο μικρό αγόρι, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Πινόκιο, να γίνει αληθινό παιδί. Όμως, τον άφησε να επιλέξει, μεταξύ του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους και να αποφασίσει τι άνθρωπος θα γίνει, καθώς μεγαλώνει.

Ο Γρύλος είναι ο φίλος του Πινόκιο, που τον συντροφεύει σε όλες του τις περιπέτειες και η Μπλε Νεράιδα του δίνει την αξία της συνείδησης, έτσι ώστε πάντα, να υπάρχει μια φωνή, που θα του υπενθυμίζει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Ο μικρός Πινόκιο όμως, μπλέκει σε περιπέτειες, σε μια δίνη καταστάσεων, αφού γνωρίζει τον Τίμιο Τζον και τον Στρόμπολι, τον θιασάρχη από ένα τσίρκο. Αυτοί οι δύο τον μπλέκουν σε μεγάλα προβλήματα. Αφού καταφέρνει να ξεφύγει, συναντά τον Κάρλο και τον πονηρό αμαξά, που τον παρασύρουν στο νησί της ανεμελιάς, όπου εκεί τον περιμένουν νέες περιπέτειες και εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 26/8 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρτέμιδος.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share