Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Μπέσσυ Αργυράκη: Έρχεται στη Σφίγγα, για να απογειώσει τις Δευτέρες μας!

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

7 Νοεμβρίου 2022 11:50
Μπέσσυ Αργυράκη: Έρχεται στη Σφίγγα, για να απογειώσει τις Δευτέρες μας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Με την ευκαιρία ακούστε το νέο τραγούδι από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Έχει στο ενεργητικό της 18 διεθνή βραβεία και 16 προσωπικούς δίσκους! «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα που την κάνουν μοναδική! Ο δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια πουλάει στην Ιαπωνία 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β’ βραβείο.

Στις Κάννες, την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η φωνή της μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της σας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Στη Σφίγγα θα παρουσιάσει με 5 σημαντικούς μουσικούς όλη της την μουσική πορεία. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, δικά της αλλά και άλλων τραγουδιστών σε ένα πρόγραμμα – πάρτι!

Συμμετέχει μαζί της ο Δημήτρης Παπαθανασίου που με την υπέροχη φωνή του δίνει άλλο χρώμα στην μουσική παράσταση.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share