Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά»: Το νέο τραγούδι & Music Video από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Ακούστε το πρώτοι!

2 Νοεμβρίου 2022 11:20
«Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά»: Το νέο τραγούδι & Music Video από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Μαύρο Ρόδο», είναι η ολοκαίνουργια σειρά του Mega, που αφορά την απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, η οποία κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους.

Με την ευκαιρία ακούστε το άγνωστο τραγούδι του Φρέντι Μέρκιουρι που κυκλοφόρησε τρεις δεκαετίες μετά τον θάνατό του.

Η σειρά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και να προσελκύει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ανάμεσα, ωστόσο, σε όλα όσα ξεχωρίζουν από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Κατερίνα Διδασκάλου, είναι και η μουσική.

Το υπέροχο μουσικό κομμάτι, σε μουσική του Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεία Ελένης Βιτάλη, «Μαύρο Ρόδο», έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Τώρα, με το τραγούδι «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει μοναδικά η Όλγα Βενετσιάνου, συνεχίζεται το soundtrack της σειράς «Μαύρο Ρόδο», που υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, «ντυμένο» με εικόνες από το «Μαύρο Ρόδο», το οποίο σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Με την αριστοτεχνική μελωδία ενός σύγχρονου ζεϊμπέκικου, τη γεμάτη ψυχή ερμηνεία και τους υπέροχους στίχους του σεναριογράφου της σειράς Γιώργου Κρητικού, «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» γοήτευσε αμέσως το κοινό της επιτυχημένης σειράς του MEGA, η οποία προβάλλεται από Κυριακή έως και Τρίτη, στις 22:40.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share