Παπάς για τις ανάγκες της νέας του ταινίας-θρίλερ γίνεται ο Αλ Πατσίνο

Τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία τρόμου “The Ritual“, ενώνουν ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του (Στίβενς) και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του (Πατσίνο). Ωστόσο, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.
Ακολουθώντας το γνωστό μοτίβο των ταινιών του είδους, η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Έμμα Σμιντ, μιας Αμερικανίδας, της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς, σύμφωνα με το Variety. Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.
Η πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες προγραμματίζεται για τις αρχές του 2025, οπότε οι φανς του είδους θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή!






0 ΣΧΟΛΙΑ