Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο συγκινητικό βίντεο της Disney για τα Χριστούγεννα - Τα μάτια σου θα γεμίσουν δάκρυα από την συγκίνηση

Θα θες να το δεις και δεύτερη φορά!

14 Νοεμβρίου 2021 17:10
Το νέο συγκινητικό βίντεο της Disney για τα Χριστούγεννα - Τα μάτια σου θα γεμίσουν δάκρυα από την συγκίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Disney υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μία συγκινητική ιστορία μικρού μήκους, με τίτλο "The stepdad". Πρόκειται για μία ιστορία μαγική που θα σε ταξιδέψει και θα σε συναρπάσει, ενώ θα σου θυμίσει την σημασία των οικογενειακών δεσμών. Με την ευκαιρία δες εδώ ποιες είναι οι 3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων.

Η φετινή ιστορία ακολουθεί τη Nicole, την εγγονή από την περσινή διαφήμιση της Disney, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει και έχει αποκτήσει την δικιά της οικογένεια.

Η ίδια έχει αποκτήσει δύο αξιολάτρευτα παιδιά, τον Μac και την Ella, ενώ ο νέος τους θετός μπαμπάς Mike μετακομίζει στο σπίτι της οικογένειάς τους.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο παραμυθιών – ένα πολύτιμο αντικείμενο που ανήκει στον Μαξ και του το είχε δώσει ο πατέρας του, οπότε και έχει μεγάλη αξία για αυτόν.

Το βιβλίο γιορτάζει τη δύναμη της αφήγησης ενώ εμβαθύνει στους οικογενειακούς δεσμούς.

Καθώς η οικογένεια εμφανίζεται να απολαμβάνει τη μαγεία της αφήγησης της Disney, όμορφα κινούμενα σχέδια ξεπηδούν από τις σελίδες, πυροδοτώντας το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το συναισθηματικό τους ταξίδι καθώς τους βλέπουμε να συνδυάζουν τις υπάρχουσες εορταστικές παραδόσεις με υπέροχες νέες.

Για τον εορτασμό της καμπάνιας «From Our Family To Yours», η Disney θα παράσχει υποστήριξη αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στον μακροχρόνιο φιλανθρωπικό συνεργάτη της, Make-A-Wish® International και στο δίκτυο των Συνεργατών τους σε όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι για κάθε λήψη του βίντεο πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το 100% των εσόδων από τη λιανική τιμή θα διατεθεί στο Make-A-Wish International.

Δες εδώ το βίντεο από την περσυνή καμπάνια της Disney

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share