Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων

Αν τις χάσεις, θα χάσεις!

13 Νοεμβρίου 2021 16:44
3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη εποχή όλων, τα Χριστούγεννα, πλησιάζουν και ήδη οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα είτε στολίζοντας, είτε κάνοντας βόλτα σε μία στολισμένη γειτονιά, είτε βλέποντας κάποια γιορτινή ταινία αγκαλιά με μία κουβέρτα. Δες εδώ πότε αρχίζει το 5ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ideal.

Αν θέλεις και εσύ να μπεις στο mood των Χριστουγέννων παρακολουθώντας ταινία, τρώγοντας το αγαπημένο σου σνακ και πίνοντας μία ζεστή σοκολάτα στην κούπα σου με τον Άγιο Βασίλη ή τον Ρούντολφ, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Ανακαλύψαμε τις πιο Χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που θα σε ταξιδέψουν νοερά στις γιορτές, θα σου θυμίσουν την χριστουγεννιάτικη μαγεία και θα σε βάλουν 100% στο πνεύμα.

Διπλή Πριγκίπισσα

Η Στέισι, μια ζαχαροπλάστρια από το Σικάγο, γνωρίζει μια μέλλουσα πριγκίπισσα με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, όταν παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό για γλυκά. Τι συμβαίνει όταν οι δυο τους γνωρίζονται; Εννοείται ότι αλλάζουν θέσεις!

Μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ταινία. Ο στολισμός στα μαγαζιά και την πόλη, η μουσική, το σενάριο ακόμα και οι συζητήσεις θα σε ταξιδέψουν και θα σε βάλουν στο mood των γιορτών μία ώρα γρηγορότερα.

Ένας ιππότης για τα Χριστούγεννα

Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σημερινό Οχάιο. Εκεί πέφτει "τυχαία" πάνω σε μία όμορφη καθηγήτρια Φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη. Όταν εκείνη τον χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητο και τον περιθάλπει σπίτι της ένας έρωτας γεννιέται.

Η ταινία είναι ρομαντική και χιουμοριστική ενώ τα Χριστούγεννα και το γιορτινό κλίμα πρωταγωνιστούν.

Μεσάνυχτα στο Μαγκνόλια

Δύο παλιόφιλοι και παραγωγοί τοπικού ραδιοφώνου, η Μάγκι και ο Τζακ παριστάνουν το ζευγάρι στις οικογένειες και το ακροατήριό τους, ελπίζοντας να κάνουν την εκπομπή επιτυχία. Ωστόσο, το κλίμα των Χριστουγέννων και η ακόμα πιο στενή επαφή θα τους οδηγήσει εκεί που ποτέ δεν περίμεναν.

Η μαγεία των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει θαύματα. Έτσι, συμβαίνει και στο Μαγκνόλια για τους δύο νέους όπου βρίσκουν την χαρά εκεί που δεν το περίμεναν. Αυτή η ταινία θα σου θυμίσει να πιστεύεις στα όνειρα σου.

Lovehard

Μία νεαρή αρθρογράφος αποτυχημένων ραντεβού από το Los Angeles αναζητά των έρωτα μέσα από το internet. Ωστόσο, κάθε προσπάθεια της να βρει τον άνδρα των ονείρων της πέφτει στο κενό. Ώσπου, κάνει match, με έναν άνδρα που φαντάζει τέλειος. Όταν αρχίζει να τον ερωτεύεται και διασχίζει πολλά χιλιόμετρα για να τον συναντήσει ανακαλύπτει όμως μία απάτη.

Σε αυτή την ταινία θα γελάσετε πολύ. Μάλιστα, το ηθικό δίδαγμα της ταινίας υπενθυμίζει τα πράγματα στα οποία βρίσκεται η πραγματική μαγεία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share