Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με το Κοινωνικό Μέρισμα! Τι ανακοίνωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου; (Video)

«Βόμβα»!

25 Οκτωβρίου 2019 12:19
Ανατροπή με το Κοινωνικό Μέρισμα!  Τι ανακοίνωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου; (Video)

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το κοινωνικό μέρισμα και το υπερπλεόνασαμα. Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Δείτε με ένα κλικ αν θα πάρετε 250 ή 1.000 ευρώ τον Δεκέμβριο!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχει αποφασισθεί αν θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα» ενώ για το υπερπλεόνασμα ανέφερε: «Υπολογίζουμε 200 εκατομμύρια υπερπλεόνασμα και μελετάμε πως θα διανεμηθεί»

Επίσης ανέφερε ότι το 90% των επιδομάτων πηγαίνουν σε Έλληνες πολίτες ενώ δήλωσε ότι από τις αρχές του 2020 θα οργανώσει η κυβέρνηση μια βάση για τους δικαιούχους των επιδομάτων

Αναφορικά με το επίδομα γέννας σε νέες οικογένειες μίλησε η Υφυπουργός Εργασία και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου δηλώνοντας: «Δεν θεωρούμε ότι δίνοντας 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες λύνουμε το δημογραφικό πρόβλημα.

Επίδομα: Σήμερα στους λογαριασμούς σας πάνω από 1.200 ευρώ!

Στους λογαριασμούς απο σήμερα το απόγευμα μια σειρά επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ. Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι αναμένετε να δουν τις πληρωμές για το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου στέγασης αλλά και τα προνοιακά επιδόματα καθώς ο οργανισμός ανακοίνωσε οτι την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές για όλα τα επιδόματα. Δείτε την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού. Αναλυτικά :

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Κλείδωσαν τα ποσά! Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.

το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.

τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Οκτώβριο.

ο Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share