Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλη ανάσα για πολλούς υποψήφιους οδηγούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης!

Μετά από 4 μήνες ξεκίνησαν στην Αττική!

5 Φεβρουαρίου 2019 14:43
Μεγάλη ανάσα για πολλούς υποψήφιους οδηγούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης!

Έπειτα από την τετράμηνη διακοπή των εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, οι εξετάσεις ξεκίνησαν χθες στην Περιφέρεια Αττικής.

Το γεγονός χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, καθώς, όπως τονίζει, τερματίστηκε η ταλαιπωρία των πολιτών-οδηγών, εκπαιδευτών οδήγησης και εξεταστών.

"Μπαίνει τέλος", σημειώνεται στην ανακοίνωση "σε μία κατάσταση που είχε σοβαρότατες επιπτώσεις όχι μόνο για έναν κλάδο αλλά για το σύνολο της κοινωνίας, καθώς είχαν δημιουργηθεί συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας για χιλιάδες οδηγούς γενικά αλλά και ειδικότερα για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που βρέθηκαν αντιμέτωποι επί μακρό χρονικό διάστημα με το φάσμα της τεχνητής ανεργίας".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Χατζηνικολάου: Το νέο μέλος της οικογένειάς του που του έχει πάρει το μυαλό!

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή της κρίσης, το φθινόπωρο του 2018, η Περιφέρεια Αττικής στάθηκε στο πλευρό των πολιτών, των εκπαιδευτών οδήγησης και των εξεταστών στον δίκαιο αγώνα τους για τη διασφάλιση ενός αναφαίρετου δικαιώματος των πολιτών-του δικαιώματος της ασφαλούς οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες, χιόνια και σκόνη!

Πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, χάρη και στις συστηματικές προσπάθειες της περιφερειακής αρχής αλλά και της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ, Μαρίας Χριστάκη -που συνέβαλαν στην κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών- καθώς και χάρη στη συμβολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Θάνου Βούρδα για την επανέναρξη και τη διασφάλιση διεξαγωγής των εξετάσεων στην Περιφέρεια Αττικής, η κρίση αυτή παίρνει τέλος.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share