Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

GNTM 3: "Λύγισε" ο Παναγιώτης - "Ορισμένοι δεν αξίζουν..."

Τι συνέβη;

10 Νοεμβρίου 2020 23:39
GNTM 3:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, λίγο μετά την φωτογράφισή του, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα είπε πως κάποια άτομα μέσα στο σπίτι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Το σετ του δεν πήγε και τόσο καλά και δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί μπροστά στον φακό και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μεταξύ άλλων είπε πως είναι έτοιμος να φύγει και πως θα κρατήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία ως κάτι πολύ θετικό στο μυαλό του αν και τον ενοχλεί πως υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που δεν αξίζουν. Δείτε εδώ ποιος παίκτης νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: "Δίκασε" ο Σήφης - Πώς μοίρασε τα diasavantage;

Μετά τη νίκη του στη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM 3, ο Σήφης είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα disavantage σε δύο συμπαίκτες του, προκειμένου να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να φτάσουν στη δυάδα της αποχώρησης.

Από τη μία, ο Σήφης θα μοίραζε στους παίκτες τα σκυλάκια με τα οποία θα φωτογραφηθούν και από την άλλη, θα έδινε σε δύο παίκτες disavantage να φωτογραφηθούν με λιγότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αντί για 3 λεπτά, θα είχαν στη διάθεσή τους 1,5. Έτσι ο Σήφης αποφάσισε να δυσκολέψει δύο δυνατούς παίκτες και έδωσε το disavantage στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ. Δείτε εδώ ποιος νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: «Θα σου πέταγα ντομάτες…» - «Βαριές» κουβέντες στο πλατό

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ, που νωρίτερα... πήγε στο απροχώρητο με συμπαίκτη της, δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

Νωρίτερα τα είχε βάλει και με τον Ανδρέα και μάλιστα, δε δίστασε να του βάλει τις φωνές στο σετ προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει.

Ο Ανδρέας δεν είχε καταλάβει ακριβώς το κόνσεπτ και προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ θεατρικό ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουγε τις οδηγίες που του έδιναν οι κριτές και ο φωτογράφος.

Κάποια στιγμή, ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Εκείνος κατάλαβε το κόνσεπτ ηρέμησε και έβγαλε μερικές καλές λήψεις.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share