Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

GNTM 3: Ξεπέρασε τα όρια το ζευγάρι - Διέρρευσαν οι ακατάλληλες σκηνές στο κρεβάτι

Χαμός στο σπίτι!

9 Νοεμβρίου 2020 23:21
GNTM 3: Ξεπέρασε τα όρια το ζευγάρι - Διέρρευσαν οι ακατάλληλες σκηνές στο κρεβάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε μία πραγματική αποκάλυψη για τη σχέση του Έντουαρντ με τη Ρασέλ. Συγκεκριμένα, οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί και σε δηλώσεις που έκανε η Ρασέλ είπε πως είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε.

Από την αρχή του επεισοδίου φάνηκε πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά, καθώς είχαν μερικές τρυφερές στιγμές μέσα στο λεωφορείο. Στη συνέχεια οι παίκτες σχολίασαν το πόσο κοντά έχουν έρθει και είπαν πως ο θεός έρωτας έχει ρίξει τα βέλη του.

Λίγο πριν πάνε στο πλατό, οι παίκτες κατάλαβαν πως ο Έντουαρντ δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι του και πέρασε το βράδυ μαζί με τη Ρασέλ, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερα σχόλια μέσα στο σπίτι.

Ο Έντουαρντ μίλησε στην κάμερα αργότερα και ξεκαθάρισε πως είναι φίλοι και έπιασαν την κουβέντα τη νύχτα. Κάπως έτσι αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι της.

Πηγή: Youweekly.gr

Άγρια «καρφιά» της Μαριαγάπης - Έτσι μοίρασε το ντεσαβαντάζ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη, ως νικήτρια της προηγούμενους δοκιμασίας, είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντεσαβαντάζ σε δύο παίκτες καθώς και τα κόνσεπτ για όλες τις φωτογραφίσεις των παικτών.

Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι και έτσι σήμερα έχει στο χέρι της μία ευκαιρία για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Η Μαριαγάπη έδωσε τα ντεσαβαντάζ της στην Ρασέλ και στον Δημοσθένη, ενώ εξήγησε πως σκοπός της είναι να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να αποχωρήσουν.

Με τα ντισαβαντάζ αυτά, οι παίκτες δε θα έχουν καθοδήγηση και επιπλέον δε θα έχουν μαζί τους κάποιον κομπάρσο στο σετ για να κάνουν τη φωτογραφία τους καλύτερη.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share