Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM: Το κράξιμο της Βίκυς Καγιά σε παίκτρια! «Ποζάρει σαν να χορεύει καλαματιανό»!

Ξέσπασε σε γέλια με την Παπαγεωργίου!

30 Σεπτεμβρίου 2019 22:02
GNTM: Το κράξιμο της Βίκυς Καγιά σε παίκτρια!  «Ποζάρει σαν να χορεύει καλαματιανό»!

Στο σημερινό GNTM ακούσαμε μια ατάκα «κόλαφος» από την Βίκυ Καγιά για μία παίκτρια! Είπε χαρακτηριστικά: «Ποζάρει σαν να χορεύει καλαματιανό»!

Η σημερινή δοκιμασία θέλει τα κορίτσια να ποζάρουν με μαγιό στην θάλασσα!


Οι παίκτριες πόζαραν για τον φακό του γνωστού φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, ο οποίος μαζί με τον Άγγελο Μπράτη καθοδηγούσαν τις κοπέλες ώστε να χαρίσουν καλά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές παρακολουθούσαν τις κοπέλες και τις πόζες τους κάτω από τον ήλιο και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.


Τότε ακούστηκε μία απίστευτη ατάκα από τη Βίκυ Καγιά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM 2: Αυτά είναι τα 4 φαβορί για να κερδίσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model! Σε ποια δόθηκε 2η ευκαιρία;

Ενώ το GNTM 2 βρίσκεται σε εξέλιξη, η ομάδα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στα κορίτσια που θεωρούνται φαβορί για να κερδίσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. GNTM: Ανησυχητικά αδύνατη παίκτρια του ριάλιτι! Έχασε 10 κιλά!

Σύμφωνα με πηγές τα κορίτσια αυτά είναι η Κωνσταντίνα Φλώρου, η Ελευθερία Καρνάβα, η Ειρήνη Θεοδωράκη κι η Χαρά Παππά. Επίσης ανέφεραν ότι ένα από τα φαβορί, η Ελευθερία Καρναβά, είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι αλλά της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία κι επέστρεψε.

GNTM 2 spoiler: Δείτε τις παίκτριες που αποχώρησαν από το σπίτι αλλά γύρισαν!

Τα γυρίσματα του GNTM βρίσκονται προς το τέλος τους και ήδη γνωρίζουμε ποια κορίτσια βρίσκονται μέσα στο σπίτι με spoiler που έγινε. Ποιοι αποχώρησαν αλλά επέστρεψαν;

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε τις 9 κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, αλλά και αυτές που έφυγαν και γύρισαν.

Ο λόγος για... Μπείτε στο Youweekly.gr και δείτε τα ονόματα των κοριτσιών!

Ελευθερία Καρναβά: Σας θυμίζει κάποια το 20χρονο μοντέλο που μπήκε απευθείας στο σπίτι;

Σας θυμίζει κάποια το 20χρονο μοντέλο εν ονόματι Ελευθερία Καρναβά που μπήκε απευθείας στο σπίτι;

Το μοντέλο από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στις οντισιόν κέρδισε τους κρίτες τόσο ,με την παρουσία της όσο και με τον χαρακτήρα της. Όμως οι φαν του GNTM 2 την ξεχώρισαν και για την ομοιότητα της με την διάσημη πορνόσταρ Mia Khalifa...

Η Ελευθερία λοιπόν προκάλεσε ένα μικρό χαμό στο Twitter αφού έπεισε τους κριτές του GNTM να την περάσουν στο bootcamp.

Την Ελληνίδα Mia Khalifa είδαν στο πρόσωπο της Ελευθερίας αρκετοί από όσους είδαν το χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model.

Κάτι τα γυαλιά που φορούσε και κάτι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, προκάλεσαν ένα μικρό χαμό στο Twitter, με τα ποσταρίσματα να σκάνε κατά ριπάς μόλις έκανε την εμφάνισή της.

GNTM 2: Αυτές τις παίκτριες άφησαν εκτός παιχνιδιού οι κριτές!

Πρώτο επεισόδιο του bootcamp σήμερα στο GNTM και οι κριτές έδιωξαν τις 10 πρώτες παίκτριες. Σάστισαν όλες, καθώς δεν περίμεναν να γίνει τόσο νωρίς.

Οι κοπέλες στην πρώτη τους δοκιμασία πρέπει να περπατήσουν σε fashion show, ωστόσο πριν από αυτή ακολούθησε μια που κανείς δεν περίμενε.

Η Καγιά και η Παπαγεωργίου αφού έδωσαν οδηγίες έβαλαν τα κορίτσια να κάνουν πασαρέλα και μετά τις βαθμολόγησαν με τον Σκουλό και τον Μπράτη.

Δέκα από αυτές, ωστόσο δεν τα κατάφεραν! Ποια ήταν αυτές;

GNTM: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει πρώην παίκτρια!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει πρώην παίκτρια του GNTM και την είδηση αποκάλυψε η ίδια στο Happy Day, λέγοντας πως της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και είχε τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω της, λόγω μάλιστα και της μεγάλης αλλαγής που της έκαναν στα μαλλιά της.

Ο λόγος για την Έλντα Λάσκα, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της σε περίπου ένα χρόνο.



«Τώρα είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου, διότι παντρεύομαι. Ο γάμος είναι τον Σεπτέμβριο, τον επόμενο χρόνο. Μου έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο στη Ρώμη» είπε το μοντέλο.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share