Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 2: Πήρε το ''χρυσό εισιτήριο'' και την έβαλαν κατευθείαν στο σπίτι οι κριτές!

Ποια είναι;

24 Σεπτεμβρίου 2019 21:49
GNTM 2: Πήρε το ''χρυσό εισιτήριο'' και την έβαλαν κατευθείαν στο σπίτι οι κριτές!

Αυτή είναι η κοπέλα που πήρε το «χρυσό» εισιτήριο στο GNTM 2 και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να ξεκινούν το κράξιμο.

Ξεκίνησα σήμερα το bootcamp με την πρώτη δοκιμασία να είναι μια επίδειξη μόδας και οι κριτές είχαν μια έκπληξη για μια παίκτρια.


Η 20χρονη Ελευθερία που είδαμε στην audition της Αθήνας εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM, κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να ουρλιάξει από τη χαρά της.

Οι τέλειες αναλογίες και το στιλ της 20χρονης κοπέλας που θέλει αν ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, την «πέρασαν» κατευθείαν στο σπίτι χωρίς να περάσει τη δοκιμασία του bootcamp.

GNTM - Highlights: Το μασάζ στον Μπράτη και η κουκλάρα playmate ήταν μερικές από τις στιγμές που μας εντυπωσίασαν! (Video)

Τα highlights από το GNTM χτες (23/9)! Το μασάζ διαγωνιζόμενης στον Μπράτη, η playmate κουκλάρα με την εντυπωσιακή μαμά της και τα στραφταλιζέ γοβάκια!

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Στο σημερινό GNTM μια διαγωνόμενη κατάφερε και έκανε έξαλλους τους κριτές αλλά και την Ζενεβιέβ με τα υπέρλαμπρα παπούτσια που φόρεσε!

Το βλέμμα της Ζενεβιέβ έπεσε αμέσως πάνω στις ψηλοτάκουνες-όλο στρας γόβες της και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά «ξέρεις ποιες φοράνε τέτοιες γόβες;».

Στην συνέχεια μπήκε στο πλατό και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και εννοείται πως και εκείνοι πρόσεξαν κατευθείαν τις γόβες της!

Η Βίκυ Καγιά της είπε χαρακτηριστικά: «Με αυτά τα παπούτσια που πας; Για χορό;» με εκείνη να απαντά «Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, βγαίνω και για φαγητό».

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα παπούτσια το πρόβλημα αλλά και οι επεμβάσεις στα χείλη και στο στήθος της.

Φυσικά, η διαγωνιζόμενη δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Πήρε τις γόβες της και έφυγε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share