Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM: Το δράμα της όμορφης μάνας! Τα δάκρυα στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο γάμος με Σεΐχη στις Μαλδίβες και η εφιαλτική ζωή στο παλάτι!

Αποκλειστικό: Ο επεισοδιακός χωρισμός από τον Σεΐχη και οι εφιαλτικές μέρες σε Ντουμπάι και Μπαχρέιν!

24 Σεπτεμβρίου 2019 07:28
GNTM: Το δράμα της όμορφης μάνας! Τα δάκρυα στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο γάμος με Σεΐχη στις Μαλδίβες και η εφιαλτική ζωή στο παλάτι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

GNTM Αποκλειστικό: Η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι πρώην playmate, είναι 28 ετών και έχει ήδη ένα παιδάκι 5 ετών.

Όμως ως λάτρεις του ωραίου φύλου, όμορφες γυναίκες δεν ξεχνάμε ποτέ! Άλλωστε το παρουσιαστικό της Αφροδίτης είναι τέτοιο που μια φορά αν την δεις, το πρόσωπό της θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σου! Έτσι με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θυμηθήκαμε που αλλού την έχουμε ξαναδεί! Και όχι απλά την έχουμε ξαναδεί αλλά 10 μήνες πριν, εδώ μέσα από το Athensmagazine.gr, είχαμε ασχοληθεί με το... δράμα της όμορφης μητέρας!

Χτες έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε με την μητέρα της στην audition του GNTM! Ωστόσο η "σκούφια" της κρατάει από το παρελθόν, όπως και η ίδια αποκάλυψε!

Το 2011 είχε κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς, είναι πρώην Playmate, ενώ όπως αποκάλυψε έχει ένα παιδάκι 5 ετών! Μάλιστα μας έκανε γνωστό ότι ο πατέρας της μικρής και πρώην σύζυγός της (χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο), είναι ξένος! Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκε αλλά εμείς είμαστε εδώ να σας γνωρίσουμε καλύτερα την Αφροδίτη Μπάρμπα!

Τον περασμένο Νοέμβριο λοιπόν η όμορφη Αφροδίτη είχε βρεθεί στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου για να αποκαλύψει το... δράμα της! Παντρεμένη λοιπόν με Σεΐχη, ζούσε το δικό της δράμα έγκλειστη στο παλάτι! Οι μέρες που περνούσε μάλιστα ήταν τόσο δραματικές που την οδήγησαν στο να... δραπετεύσει και πλέον να διατηρεί κακές σχέσεις με τον σύζυγό της!

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πέρσι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Αποκάλυψε πως σίγουρα μπορεί να ήταν παντρεμένη με έναν ισχυρό άντρα, αλλά δεν είχε ούτε να πάρει γάλα στο παιδί της επειδή είχε παρατήσει την δουλειά της και δεν είχε προσωπικά έσοδα.

Περιέγραψε πως ο σύζυγος της, της συμπεριφερόταν λες και ήταν αντικείμενο και μάλιστα πολλές φορές μάζευε τα πράγματα της και του παιδιού τους και τις έδιωχνε από το σπίτι. Προκαλώντας "τραύματα" στο παιδί το οποίο θυμάται ακόμα αυτά τα σκηνικά.

Εκείνη όμως επέστρεψε επειδή τον αγαπούσε και τον συγχωρούσε. Μάλιστα μαζί ζήσανε σε πολλά μέρη. H ίδια ήταν πάντα πολύ συντηρητικά ντυμένη και δεν μπορούσε να μπει ούτε στην πισίνα τους για να μην την δει το προσωπικό.

Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν είχε φίλους και η μόνη της παρέα ήταν η μικρή της κόρη.

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει τότε στα παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Την πέταξαν έξω από τα Καλλιστεία που διοργανωτής ήταν ο Σεΐχης σύζυγός της

Το... δράμα της 28χρονης Αφροδίτης έχει κι άλλο επεισόδιο! Λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η όμορφη κοπέλα είχε βιώσει άλλη μια τραυματική εμπειρία με πρωταγωνιστή τον πρώην συζυγό της! Τι είχε συμβεί; Η Αφροδίτη Μπάρμπα πήρε την απόφαση να δώσει το παρόν σε καλλιστεία, τα οποία διοργάνωνε ο Σεΐχης πατέρας της κόρης της! Ωστόσο την περίμενε μια έκπληξη αφού την... πέταξαν κακήν κακώς εκτός!

Απροσδόκητη «υποδοχή» επιφύλαξαν στην εστεμμένη με τον τίτλο Miss PlayboyTV στα Playmate 2011 Αφροδίτη Μπάρμπα οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι είχαν μπροστά τους την πρώην σύζυγο του κροίσου σεΐχη από το Μπαχρέιν που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των Καλλιστείων Σταρ Ελλάς, όχι μόνο της απαγόρευσαν να τα παρακολουθήσει από κοντά, αλλά την... πέταξαν έξω με τις "κλωτσιές"!

Υστερα από αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία της, η καλλονή κατήγγειλε για ανάρμοστη συμπεριφορά εκείνους που δεν της επέτρεψαν την είσοδο. Οπως υποστήριξε τότε στην «Espresso», το πρόβλημα προκλήθηκε από τη στιγμή που ανέφερε το όνομά της στην είσοδο του χώρου της διοργάνωσης.

«Μόλις άκουσαν το όνομά μου, έκαναν λες και διαπέρασε τα σώματά τους ηλεκτρικό ρεύμα! Κοίταζαν νευρικά ο ένας τον άλλον και μου είπαν να περιμένω. Η υπόλοιπη παρέα πέρασε στον χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα» ανέφερε η μελαχρινή καλλονή και προσθέτει: «Εκείνη την ώρα στην είσοδο, πέρα από τα άτομα της ασφάλειας, ήταν και πρόσωπα που γνώριζα από την περίοδο που ήμουν μαζί με τον πρώην σύζυγό μου. Κατάλαβα πως κάτι περίεργο συμβαίνει, αλλά δεν περίμενα ποτέ αυτήν την εξέλιξη, αφού στόχος μου ως άτομο της μόδας ήταν να παρακολουθήσω τον διαγωνισμό και τίποτε άλλο. Δεν γνώριζα αν ήταν μέσα ο πρώην σύζυγός μου ή όχι, αλλά και δεν με ενδιέφερε. Αν ήταν, πάντως, είναι λογικό, αφού, όπως έχει γραφτεί σε δημοσιεύματα, για τα επόμενα δύο χρόνια εκείνος είναι ο αντιπρόσωπος του θεσμού για την Ελλάδα».

Οση ώρα η Αφροδίτη Μπάρμπα περίμενε να της επιτραπεί η είσοδος, τα άτομα της ασφάλειας ενημέρωναν τους διοργανωτές για την παρουσία της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ειρωνικό βλέμμα εκείνου που με πλησίασε και, μετά από εντολή που είχε πάρει, μου είπε με σχεδόν απειλητικό τρόπο να φύγω. Χωρίς καμία εξήγηση με έδιωξαν, λες και είμαι κανένα σκουπίδι! Φυσικά, δεν έφταιγαν σε τίποτα οι άνθρωποι αυτοί, αφού εκτελούσαν εντολές. Το θέμα είναι ποιος βρίσκεται πίσω από την απαγόρευση αυτή... Χωρίς να πω το παραμικρό ή να κάνω φασαρία, ειδοποίησα τηλεφωνικά την παρέα μου που είχε ήδη περάσει στον χώρο ότι φεύγω».

Το άκομψο σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν και τη στιγμή που η Αφροδίτη Μπάρμπα πήγε να πάρει από το πάρκινγκ το αυτοκίνητό της.

«Λυπάμαι, γιατί στο πάρκινγκ βρήκε τον μπελά του ακόμα και ο παρκαδόρος, ο οποίος όσο τους έλεγε πως δεν έχουν καμία δουλειά εκεί (αφού ήταν ένα ξέχωρο κομμάτι από τη διοργάνωση) τόσο εκείνοι φώναζαν. Για πάνω από 40 λεπτά κάτω από τη βροχή παρακολουθούσα αποσβολωμένη δύο άτομα να μας φωνάζουν, λες και είχαμε κάνει κανένα έγκλημα. Αν μπορούσα να εξαφανιστώ σε δευτερόλεπτα, για εκείνους θα ήταν ό,τι καλύτερο. Εκεί που τρόμαξα ήταν όταν ήρθε ένας τρίτος και με τράβηξε με δύναμη από το χέρι με μια άγαρμπη κίνηση λέγοντάς μου “Πάρε το αυτοκίνητό σου και φύγε”! Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση κι έτσι σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένη. Οδηγούσα και έκλαιγα από την προσβολή που είχα υποστεί» περιγράφει.

Αγώνας δρόμου για την διατροφή της κόρης της

Άμεσα η Αφροδίτη Μπάρμπα προέβη στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να εξασφαλίσει διατροφή για την 5χρονη πλέον κόρη της! Την υπόθεση ανέθεσε στην γνωστή δικηγόρο, Κατερίνα Μαυροειδή!

«Αυτό που διαπίστωσα μόλις με επισκέφτηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα για να αναλάβω τις υποθέσεις της είναι πρωτίστως η αγωνία και η ανασφάλεια που νιώθει για την πορεία της μικρής. Έχοντας ως γνώμονα μέχρι πρόσφατα την καλή επικοινωνία που πρέπει να έχει η μικρή με τον πατέρα της, δεν είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο, πιστεύοντας πως ο ίδιος θα μεριμνούσε συναινετικά για τις ανάγκες και τη διατροφή του παιδιού τους» ανέφερε η ποινικολόγος.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share