Η μυστική επιστολή της Ζωής στον Τσίπρα! Τι αναφέρει; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Να λάβει μέτρα και να τιμωρήσει δύο μέλη του υπουργικού συμβουλίου που έχουν εκφραστεί εναντίον της ζητά με επιστολής της από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Με αφορμή τα όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς, η κα Κωνσταντοπούλου, ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Μάρδα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση.
Συγκεκριμένα ζητά από τον κ. Τσίπρα «να μεριμνήσετε προσωπικά, ώστε αυτό το ονειδιστικό για τη Δημοκρατία φαινόμενο, να λάβει τέλος».
Η επιστολή έχει ημερομηνία 31-7-2015 και εστάλει με αφορμή τις ημέρες που θα κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι. Η Πρόεδροςε της Βουλής ζητά από τον Πρωθυπουργό να τις υποδείξει ημερομηνία για το πότε θα ήθελε να συνεδριάσει η Ολομέλεια για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος που έχουν ζητήσει 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με την ευκαιρία αυτή, αναφέρει, επισημαίνει στον κ. Τσίπρα τις επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς που έχει δεχθεί από τους δύο υπουργούς και ζητά την παρέμβασή του.
Διαβάστε τη δισέλιδη επιστολή






0 ΣΧΟΛΙΑ