ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικοσάλεπτη συνάντηση Βαρουφάκη – Θεοδωράκη σε έντονο ύφος! Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες; (PHOTOS)

Εικοσάλεπτη συνάντηση Βαρουφάκη – Θεοδωράκη σε έντονο ύφος! Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες; (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια έντονη συζήτηση για περίπου είκοσι λεπτά είχαν στο περιθώριο συνεδρίασης στην ολομέλεια της Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ορθιοι και σε έντονο ύφος, οι δύο πολιτικοί, συνομιλούσαν επί 20 λεπτά.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν ήταν ο γνωστός υπουργός Οικονομικών με το πλατύ χαμόγελο και το άνετο ύφος.

Εδειχνε σκοτεινός και ανήσυχος, ενώ οι χειρονομίες του μαρτυρούσαν άλλοτε τη φιλική του διάθεση για τον Σταύρο Θεοδωράκη, άλλοτε την ένταση και την αγωνία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που μοιράστηκε με τον πρόεδρο του Ποταμιού ήταν ότι «είναι πολύ βαριά τα σύννεφα στην Ευρώπη».

Κάποιοι βουλευτές επιχείρησαν να πλησιάσουν τους δύο άνδρες και να συνομιλήσουν με τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά ο υπουργός Οικονομικών τους ζήτησε ευγενικά να συναντηθούν αργότερα, ώστε να συνεχίσει την κατά τα φαινόμενα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνομιλία του με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Είναι πιθανόν οι δύο πολιτικοί να συζήτησαν το νέο τελεσίγραφο των δανειστών προς την Ελλάδα «κάντε μεταρρυθμίσεις ή θα χρεοκοπήσετε». Είναι γνωστή η θέση του κ. Θεοδωράκη ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μείνει στην ζώνη του ευρώ και ότι θα πρέπει να δεχθεί να κάνει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι δανειστές και έχει ανάγκη η χώρα μας.


Πηγή: iefimerida.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου