Πως είναι σήμερα η Τιλάν Μπλοντό; Η μάχη του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» να ζήσει μια κανονική ζωή – «Ήταν κατάρα και ευχή»

Η Τιλάν Μπλοντό έγινε παγκοσμίως γνωστή στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών, όταν το περιοδικό Vogue Enfants της χάρισε τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο». Σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το διάσημο μοντέλο σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πόσο δύσκολο ήταν να κουβαλά αυτή την ταμπέλα σε όλη της τη ζωή.
«Δεν είμαι τίτλος, είμαι άνθρωπος»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η 24χρονη Τιλάν παραδέχεται πως ως παιδί δεν κατανοούσε το βάρος των λέξεων. «Όταν είσαι μικρή, δεν δίνεις σημασία. Ο κόσμος μού έλεγε ότι είμαι το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο κι εγώ σκεφτόμουν “δεν είμαι, απλώς παίζω με το iPad μου”», εξηγεί. Ακόμα και σήμερα, η ίδια προσπαθεί να αποδομήσει αυτή την εικόνα, τονίζοντας πως παραμένει ένας απλός άνθρωπος που θέλει να την αγαπούν για την προσωπικότητά της και όχι για τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Η «κλεμμένη» παιδική ηλικία
Η καριέρα της ξεκίνησε στα τρία της χρόνια, όταν ο Ζαν Πολ Γκοτιέ την είδε στον δρόμο και επέμεινε να περπατήσει στην πασαρέλα του. Από τότε, η ζωή της μετατράπηκε σε μια διαρκή φωτογράφιση. Στα 10 της βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής για μια «σεξουαλικοποιημένη» φωτογράφιση στη γαλλική Vogue, ενώ στα 16 της ήταν ήδη πρέσβειρα της L’Oréal.
Η Μπλοντό ξεκαθαρίζει πως πλέον θέτει τους δικούς της όρους στη βιομηχανία της μόδας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των εξαντλητικών προτύπων ομορφιάς. Η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά πως λέει «όχι» στις στερήσεις, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να είναι υπερβολικά αδύνατη μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χώρου.
«Αν θέλω να φάω burger, θα το φάω και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ αυτό που είμαι απλώς για να κλείσω μια δουλειά», υπογραμμίζει με ειλικρίνεια. Για την ίδια, η απόλυτη προτεραιότητα παραμένει η προσωπική της ευτυχία, καθώς επιδιώκει να κάνει μόνο όσα πραγματικά της αρέσουν, βάζοντας την εσωτερική της γαλήνη πάνω από κάθε επαγγελματική σύμβαση.
Διαβάστε επίσης
Η ρομαντική πρόταση γάμου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Η επικαιρότητα για την Τιλάν Μπλοντό έχει και άρωμα Ελλάδας. Το μοντέλο ανακοίνωσε πρόσφατα τον αρραβώνα της με τον Γάλλο DJ Μπεν Ατάλ. Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Αθήνα, στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη.
Με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Τιλάν είπε το «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της, επιδεικνύοντας στους 6,8 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 30.000 λίρες. «Είπα το “ναι” στον καλύτερό μου φίλο», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της, επισημαίνοντας πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο μακριά από τους τίτλους του παρελθόντος.
Επιχειρηματικό πνεύμα και μέλλον
Παρά την προσπάθειά της να αποστασιοποιηθεί από τον τίτλο της «ομορφότερης», η Τιλάν παραμένει μια ισχυρή προσωπικότητα στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Έχει συνεργαστεί με κολοσσούς όπως οι Versace, Dolce & Gabbana και Hugo Boss, ενώ πλέον δραστηριοποιείται και ως επιχειρηματίας με τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, Enalyht. Όπως όλα δείχνουν, το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια που κάποτε γοήτευσε τον πλανήτη, είναι πλέον μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς ποια είναι και —το κυριότερο— τι αρνείται να γίνει.






0 ΣΧΟΛΙΑ